ALBI Creative Commons License 2005.02.14 0 0 229
HATÁROZATI JAVASLAT



Dunakeszi Város Képviselő-testülete elítéli, és nem tartja elfogadhatónak, ha bármelyik helyi képviselő nyilvánosan testi erőszakkal fenyeget meg bárkit, aki a véleményét elmondja a képviselő-testület döntéseivel, előterjesztéseivel kapcsolatban. A testület nem tartja követendő példának és elítéli azt is, ha a fenyegetést a képviselő a munkáját, elképzelését ért kritika miatt alkalmazza és a súlyos testi sértést, vagy egyéb fenyegetést ezzel összefüggésben helyez kilátásba a véleményét megfogalmazó állampolgárral szemben.

A Képviselő-testület a fentiek alapján elítéli Kovács László képviselő 2005. január 14-ei viselkedését, amivel a Tiszta és Élhető Dunakesziért Környezetvédelmi Egyesület egyik vezető tisztségviselőjének testi fenyítését helyezte kilátásba.

A Képviselő- testület felszólítja Kovács László képviselőt, hogy a képviselői mandátumáról mondjon le, és a lemondását írásban nyújtsa be a város polgármesterének.

Határidő: azonnal

Felelős: Kovács László képviselő





Tájékoztatom tisztelt polgármester urat, hogy megkeresésemmel azonos tartalmú kéréssel fordultam Dunakeszi Város valamennyi helyi képviselőjéhez. Remélem, hogy ezt a szégyenfoltot közösen sikerül letörölnünk a város becsületéről.



Dunakeszi, 2005. január 21.

Most csak ennyit találtam itt a topikban, lehet csak a mailjaim között van de ezt csak a munkahelyi gépemen van!
Ígérem holnap,utána nézek ésha tévedtem elnézést fogok kérni !
Addig is amíg Kecskeméthy úr esetleges nyilatkozata ( felszólitása ) kiderül, csak úgy magamtól : Kovács László képviselő (úr ) mondjon le !
Menkjen el pankrátornak ottan aztán leht fogakat kiverni !! :)))