Forti Creative Commons License 2005.02.14 0 0 190

Szeretném még megkérdezni,  sajnos mint gyakorló kruppos szülőktől, hogy meddig fogok parázni esténként? Már több mint egy hete volt a roham, bár igazából már ebben is kétségeim vannak, hogy roham volt-e, azok után amiket olvastam, és még mindíg rettegek az éjszakáktól. Levi mivel ugye tüdőgyulladása van, eléggé köhög még mindíg, én meg ugrok egyből mellé és hatalmas fülekkel figyelem nincs-e gond.

A hidegpárásítót is hol bekapcsolom, hol kikapcsolom, nem tudom hogy tüdőgyuszinál mennyire jó, ugyanakkor félve a krupptól hagynám menni egész éjjel. Azt sem tudom pl. hogy a rohamot mindíg megelőzi az ugató köhögés, vagy van olyan is amikor csak nem kap levegőt a gyerek?

Írtátok a kálciumot! Azt pl. mikor adjátok? Az én gyerekorvosom azt mondta, hogy teljesen hatástalan és roham esetén egyből a kúpot adjam.

Az a baj, hogy mivel az ember nem kap normális felvilágosítást, próbál utánajárni maga, viszont én mostanra eljutottam odáig, hogy még jobban össze vagyok zavarodva mint addig amíg csak a kórházi tájékoztató levelecske volt a kezemben.