Szia Traffic!
Köszönöm megtisztelő soraidat. Nem haragszom, ha elmagyarázod nekem és a hozzám hasonló embereknek a dolgok lényegét. Azért szeretek ide járni, hogy okosodjak és átlássak olyan dolgokat amiről eddig fogalmam sem volt.
Nos, a leírtak szerint egy kisforgalmú vicinális privatizálása nem egy egyszerű folyamat. Nem hiszem, hogy nagy sikerem volna ha betennék egy hírdetést a Bazárba, hogy Somogymesszi és Somogyközel közötti 21 km-es vasútvonal névre írva olcsón eladó. A vasgyűjtőkön kívűl sokan nem tolonganának.
Igazi ötletem nem van a mellékvonalak megmentésére, de azt tudom, hogy ha nem lesz megoldás akkor hamarosan sok-sok színszálat lehet majd kapni az illegális vasárusoknál.
Ha város méretű települést nézünk azt hátha érdekelne egy saját tulajdonú vonal a közeli faluvilágba.
Hogy kicsit kevésbé optimistán fejezzem ki magam, utalva a másik fölösleges topicba írtakra, gyakorlatilag most is beszélgetünk a semmiről, ugyanis szinte semmi esély a nagyonkisforgalmú és működő iparral nem rendelkező területek vicinálisainak megmentésére.
Az, hogy mégis beszélgetünk a semmiről az azért van mert mindnyájunkat érzékenyen érint ez a téma és nehezen akarunk tudomást venni arról, hogy az igazi leépülés még csak most fog következni.
Ellenben hiszem azt, hogy a most következő 3-7 év zűrös esztendő után a Mávnál meg fog indulni egy fejlődés ahol már sajnálni fogjuk, hogy az akkori pályákat és egyéb infrastruktúrákat hagytuk tönkremenni.
Én nem szeretnék mást, csak azt, hogy a mostani állapotokat óvjuk meg és ha majd lesz rá pénz és igény akkor újraindítsuk azokat a vonalakat ahol csak lehet.
Üdvözlet: Hentes.