POIKA Creative Commons License 2005.02.12 0 0 81

 

   Helló Mindenkinek!

 

 Én úgy fogalmazok, hogy végre C5 tulaj lettem. Nagy az öröm és nem nagyon érdekelt az értékvesztés. Külföldön dolgozom és jó utakon járok vele. Itt sokan szavaztak a típusra.

 

 Érdekes hibákat olvastam itt és én is tapasztaltam 1 s mást. Kérdezném véleményeteket:

 A motor hidegindításakor kb.: 1-3 percig a motortér jobb elejéből nyikorgó hang hallatszott. Olyan volt, mintha valami forgó dolog beleért volna valamibe, majd teljesen megszűnt a hang (ékszíjtárcsák cseréje 2x, ékszíj csere 1x volt, de ezek után általában 3-8 napig tünetmentes, majd kezdődött előlről). 6x voltam szervízben a dolog miatt. Az utolsó látogatás karácsony előtt volt. Január végétől viszont teljesen tünetmentes a gép. És még mindig nem tudják, hogy mi adta a hangot.

 A hátsó szélvédő fűtőszálainak 1-ike beteg lett. Hátsó ablak csere, mely után az ablaktörlőt nem tudják beállítani, hogy a normál tartományban dolgozzon. A végállás most majdnem a hátsó ajtón van és 45°-os szögnél alig megy tovább.

 A szervíz hozzáállása pocsék, itt az autó "fogyó eszköz".

 Találkozott már valaki ilyen hibákkal, vagy tudtok mondani címet aki segíteni tud?

 

 Az autó egyébként 2003 szept-i,  C 5 BREAK, SX felszereltség + biznis pack, 2000-s benzines motor, automata váltóval (A kereskedő "jól" dolgozott és csak a színt egyeztette a raktáron lévő készletből, a felszereltséggel nem foglalkozott :) ). Az ország északi és "nyelvrokonaink" hazája.