prézlimájer Creative Commons License 2005.02.11 0 0 662
Hát azért egy kis magamutogatásért és ködösítésért/kötözködésért neked sem kell a szomszédba menned. Például ha már az érettségnél tartunk, az érettségnek nem ismérve, hogy minden minket ért kritikára vagy vélt kritikára szóról szóra válaszolunk, helyreigazítunk stb. Hogy nehogy valaki tévedésben maradjon magunkat illetően. Hadd maradjon, az ő baja. Említhetném még a végtelenül részletes fotogallériákat amelyek kétségtelenül kellemes képekből álltak, csak éppen offtopikok voltak.

"Közben vannak, akik még egyetlen árva sovány történet nem sok, annyit sem vakartak fel ide, ellenben a butaságaikkal nyaggatnak engem kezdettől"

Ez sem kifejezetten érettségre utaló megnyilvánulás. Én nem nézem le embertársaimat. (Hogy jönnek ahhoz hogy "butaságaikkal" nyaggassanak engem ügyeletes nőbolondításügyi atyaúristent).


"Nem csoda, ha a „vita” csak ideig-óráig volt élvezhető, ha az ember gyomra felkavarodik lassan, és a józan elme besokall."

Érdekesnek találom a "józan elme" kifejezés felvetését és alkalmazását részedről, mellyel saját magadon kívül a "butákat" vélhetően ezen tulajdonság (józanság) ellenkezőjével ruházod fel. Nem mondom, hogy nincs sok hülye ember. De én nem merném alapos ismeretek nélkül senkire csak úgy rámondani.

Tudod, "aki nem tud és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Azt hagyjátok".

"érettség ≠ korosság"

Egyetértek, bár én így írtam volna (noha matematikailag mindegy):

korosság ≠ érettség

Előzmény: Gandas (660)