prézlimájer Creative Commons License 2005.02.11 0 0 661
Nem, így már világos a sztori.

Azért abban egyetérthetünk, hogy nem csak hullott almák léteznek. Van amelyik a fán rohad meg :-)
De a cinizmust félretéve én nem éreztem úgy, hogy akivel nekem összejött az hullott alma lett volna. Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem tartom magamat annyira kevésnek hogy - úgymond - "hullott almákkal" jöjjek össze. Akikkel összejöttem mind igen jó nőnek volt mondható és igencsak jó volt vele az ágyban. Igaz, azt hiszem én többet nyújtottam mint te. Aki úgy indul neki hogy baszás lesz, az ne lepődjön meg ha tényleg baszás lesz belőle.
A dolog szertintem lelkiállapottól függ. Hogy két embernek ott, akkor éppen mire van szüksége. Ha ugyanarra, akkor lesz valami. Ha szexre van szükségük szex lesz. Ha beszélgetésre, akkor beszélgetés lesz. Ha mind a kettőre, akkor mind a kettő lesz. Ha még szeretetre is, akkor az is lesz. A dolog továbbá nem korfüggő. Van olyan alma amelyik még zöld de már rohad. Van olyan is, amelyik sosem rohad meg.

"sőt, néha még fizetnek, csak vigyék a picsába, nehogy a nyakukon rohagygyon."

Persze értem amit mondasz. Van aki a kutyának nem kell, ezért le sem száll rólad ha lehet, és mindenáron meg akarja dugatni magát. Na az ilyenek elől én is menekülök. Utálom ha egy nő erőszakos, vagy könyörög (érzelmileg, de akár fizikailag is), vagy eleve alárendeli magát egy férfinak. Én ilyennel egyszer találkoztam tök kezdő koromban. Minél jobban elküldtem a francba, annál jobban jött utánam. Szörnyű volt. Elképesztő, hogy vannak olyanok akiket minél jobban alázol annál jobban csúszik mászik utánad. Ettől kikészülök. Ez ráadásul még huszonéves volt, tehát mondom hogy nem korfüggő. Minél jobban meg akartam szabadulni tőle, annál jobban sírt és jött utánam és magyarázkodott. Katasztrofa hogy léteznek ilyenek.
Előzmény: RIPityom (658)