Gandas Creative Commons License 2005.02.11 0 1 644

„…még mindig kételkedve, hogy mindaz igaz lenne (de ez nem is fontos) … kizárólafg azt szűrtem le belőlük (az olvasásuk okozta élvezeten kívül, természetesen), hogy minél többet dugni egész kellemes lehet! … ehhez nem kell 130 nőt lerángatnoi a piros hetesről…”

 

Ez is valami, mármint hogy leszűrted, mondhatnám azt is, amit a Heatcliff nevű hozzászóló, hogy „kettészarom azt ' érett nő ' című műfajt” (621. hsz.), ha én is ott tartanék majdan ötvenéves fejjel, hogy ilyen tanulságokat bogarásszak. Legközelebb szólni fogok a nőnek, hogy legyen tekintettel az ismeretlen úrra, aki az index.hu fórumon hitetlenkedve, de azért mégis szomjúhozva a tanulságra várja a valószínűleg költött elbeszélések folytatását, és csak akkor szálljon le, ha alkalmasnak érzi magát eme lélekbúvár vélhetően nagyon is testiségtől csöpögő vágyainak beteljesítésére. Gondolom, így már megfelel. Én adom az empíriát (eddig is így volt), te a filozófiai ürességet, meg a hitetlenkedést.

 

„Hol vannak a NAgy Titkok, a Bűvös Módszerek? … szeretnék részletekbe menő tanácsokat kapni a sikertelenségem okaira … Mikor kell a gólokat elkezdeni sorolni, előjáték alatt, utána …?!”

 

A sikertelenség oka lehet, hogy túl sokat foglalkozol az elmélettel. A továbbiakhoz javaslom a következő topicot: „Hangrögzítés szex közben”. Bár még nem nagyon töltődött fel a Petike nevű topicnyitó adattára.

 

„Ez csak egy kérdés, de sok száz merül fel az egyes beírások kapcsán. Arra sem kaptam még választ, miképpen fordulhat elő, hogy túl kell lépnie a zavarán annak, aki 5 perc alatt fűzött meg egy épületből kilépő nőt arra, hogy egy hamburger után vad csókolózással folytassa az árkádok alatt.... Szóval hogy kell a zavaron túllépni ilyenkor...meg egyáltalán, aki rutinos, miért kerül zavarba?”

 

A zavar valószínűleg még további 3-400 nő után sem fog elmúlni, de ez téged miért zavar? Úgy mondod, mintha a brazilok nem lőnének néha a kapu mellé. Csakhogy jobb a statisztikájuk, mint a Feröer-szigeteké. Meg lehet is benne valami gain and loss (szabad fordításban: húzd meg, ereszd meg) hatás. Tessék, egy újabb gyakorlati tanács. Leszűrheted: a nőknek néha imponál, ha a férfi a szemük láttára érik „nagykorúvá”. Vagy valami ilyesmi.

 

„…ha észreveszem, hogy akit követek, azt egy egész falka kíséri, miképpen lehet lerázni a falkát, hogy végre egyedül maradhassak...?”

 

Az említett kettőn túl még egy esetre emlékszem határozottan, egy egrire, amikor ilyesmi történt (csak nem egy falka, hanem egy másik férfi követte velem együtt a nőt, mint ahogy a Mekiben is a menü fagyi és nem hamburger volt, a csaj nem az épületből jött ki, hanem az utcán volt, amikor megláttam stb.). Az Uránia mozitól mentem utána, és már ott toporgott mögötte egy rövidgatyás gyerek – egyre inkább úgy tűnt, hogy nagyon egyezik az ízlésünk. A zebráknál valóban egyik lábáról a másikra kellett állnia, hogy megmaradjon a követési távolság, nekem meg persze körök, mert csak kézen fogva tudok lassan sétálni. Jó nagy seggű nő volt, hatalmas dudákkal. Odafönn a laktanya utcájában megtörtént a leszólítás, úgy láttam, nem sok sikerrel. De mielőtt még odaléphettem volna, a csaj találkozott a barátnőjével, és csak annyit hallottam, hogy azt mondta: „…megkérdezte, mennyi az idő”. Egyik esetben sem volt szó falkalerázásról, én pedig mindörökre szem elől tévesztettem az utóbb említett leányzót.

 

„Na, szóval ott tartunk, megkérdezem, mennyi az idő - ezt ugye akár több nyelven...(testem kigyúrt)...és aztán?”

 

Aztán… a szabad belátásodra bízom, hogy folytatod-e az ismerkedést, vagy elmégy a „kedvenc topicodba” filozofálni.
Előzmény: bolygohollandi (635)