Dubois Creative Commons License 2005.02.11 0 0 12

A Blikk szerint ma este nagy nyereményt vetítenek

 

 

-----------------------

Rekordösszeget rejt a mai adásban Zsuppán Péter táskája

 

Fridi könyvelője húszmilliót nyer

Blikk, 2005-02-11

 

Budapest - Véletlenül került játékba Zsuppán Péter (34), aki ma este rekordösszegű nyereménnyel távozik az Áll az alku című műsorból. Több mint húszmillió forintot zsebel be. Mint elmesélte, imád játszani, de eddig a szenvedélye az ultizásban merült ki. Kéthetente játszik megszokott partnereivel, és általában ő a nyerő.

Gundel Takács Gábor együtt nevet Zsuppán Péterrel

- Én biztosan nem mentem volna magamtól a műsorba - mondta el Zsuppán Péter. - A sógorom szúrta ki a játékot, és jelentkezett. Arról volt szó, hogy a feleségemet viszi magával, de végül úgy döntöttünk, hogy én jobban szeretek játszani, és ő inkább otthon maradt. Aztán úgy alakult, hogy én jutottam be a játékba, és a sógorom lett a segítség. Nem irigykedett, amikor nyertem. Ô is részesedik a nyereményből, ebben megegyeztünk, hiszen közösen játszottunk. A játékban jól döntöttem, hiszen nagy pénzt nyertem.

Zsuppán Péter elárulta, hogy most különösen jól jött nekik a pénz, mivel építkezésbe kezdtek. Azt egy kicsit sajnálja, hogy nincs több ilyen típusú játék, mert úgy érzi, hogy például a Multimilliomos vagy a Legyen ön is milliomos! című játékban már másféle tudásra lenne szüksége. Pedig szívesen játszana. Egyébként már kiszámolta, hogy az államnak is keresett mintegy nyolcmillió forintot, hiszen ennyit kell majd adóznia. Ô pedig csak tudja, hiszen információink szerint Zsuppán Péter Friderikusz Sándor könyvelője.

sebes