bolygohollandi Creative Commons License 2005.02.10 0 0 635

Még mindig fenntartva azon véleményemet, miszerint Gandas kollega beírásai - ha éppen nem mások szövegeit vesézi ki kicsit epésen - nem nélkülöznek némi szellemességet, s bár még mindig kételkedve, hogy mindaz igaz lenne (de ez nem is fontos), két dolgot azért áruljon el nekem valaki, aki szerint a beírásokkal bármire is lehet tanítani a tisztelt olvasóközönséget, esetleg válaszoljon nekem az, aki szerint tanulságosak a közreadott esetek!

 

Mit is lehet ezekből tanulni, illetve mi is lenne a közltekből levonható tanulság?

 

...én ugyanis kizárólafg azt szűrtem le belőlük (az olvasásuk okozta élvezeten kívül, természetesen), hogy minél többet dugni egész kellemes lehet!

 

Na már most ez olyan "tanulság", amelyet még azok is képesek levonni maguktól akik az első próbálkozásaikkal kísérleteznek s ehhez nem kell 130 nőt lerángatnoi a piros hetesről, hogy aztán a legközelebbi bokorban meghágjuk őket.

 

Hallottunk itt paraméterekről, a szűk puncitól a nyak barázdáltásának fokáig, de mit lehet ebből tanulni?

Abból, hogy sikerült valakinek állítólagosan 130 nőt megszereznie, mi vonható le belőle tanulságként?

 

Hol vannak a NAgy Titkok, a Bűvös Módszerek?

 

Eddig egyet hallottunk: oda kell menni és megkérdezni, "mennyi az idő".

 

Jó, eddig OK, de utána hogy tovább?

 

Az úgy nagyon kevés nekem, hogy tanulhassak belőle, hogy "bizonyos nők nagyon csípik" - már ugye azt, ha a focivébé összes góljáról tudom, melyik kapusarokba rúgták őket...szóval ennél többet kellene elárulni, hogy aztán tömegestül  fektethessem le az érett nőket!

 

Tekintettel arra, hogy ezzel az általam eddig ismert (nem érett, nem művelt, nem szép, nem könnyen a bokorba rángatható - értsd: baszatlan kőpicsa) nőnél nem értem volna el semmiféle sikert, én tényleg szeretnék részletekbe menő tanácsokat kapni a sikertelenségem okaira!

 

Mikor kell a gólokat elkezdeni sorolni, előjáték alatt, utána, vagy technikailag kell "az érett nő lefektetése" projectet úgy intézni, hogy hol jobbról szúrok be egyet, hol balról és közben mondom, ki mikor melyik sarokba rúgott egy isteneset - csak hogy technikailga is, no meg szellemileg is lenyűgözzem egyszerre,...szóval hogy kielégítsem az érett nőt?!

 

Ez csak egy kérdés, de sok száz merül fel az egyes beírások kapcsán.

Arra sem kaptam még választ, miképpen fordulhat elő, hogy túl kell lépnie a zavarán annak, aki 5 perc alatt fűzött meg egy épületből kilépő nőt arra, hogy egy hamburger után vad csókolózással folytassa az árkádok alatt....

Szóval hogy kell a zavaron túllépni ilyenkor...meg egyáltalán, aki rutinos, miért kerül zavarba?

Meg aztán ha észreveszem, hogy akit követek, azt egy egész falka kíséri, miképpen lehet lerázni a falkát, hogy végre egyedül maradhassak...?

(Uzi, Skorpio?)

 

Megannyi kérdés...

 

...részleteket, kérem, részleteket!

 

Na, szóval ott tartunk, megkérdezem, mennyi az idő - ezt ugye akár több nyelven...(testem kigyúrt)...és aztán?