RIPityom Creative Commons License 2005.02.10 -1 0 628

 

 

rapid kis sztori:

 

...akkoriban azon vitatkoztunk, melyik csábítási módszer a hatékonyabb. A nyers, { » Kivel... nane, hagyjuk ezt. Vkivel csak kúrsz? « }  vs. szerelmetes szarszöveg stílus. { » Van vmi észvesztő a tekintetedben... egyszerre őszinte, egyszerre sodró... stb. « } Ennek tekintetében zajlott tevékenységünk; s akkori vitapartnerem a mindent elsöprő szerelem jegyében működött. Jól jelzi képességeit, a 2gyermekes családanya első randin a kedvenc kávéházunk mögötti parkolóban szopta le --
[ szerelem első látásra, nyilván ]
míg én aktív tárgyalásban voltam. Szóba került mennyire féltékeny az akkori barátnőm, ill. neki félőrült katonaférje van; tudja kezelni, csak inkorrekt lenne a  rizikófaktort elhallgatni... ill. minimálisan ér csak rá heti bontásban - és akkor is csak de.!-  továbbá, helyet nekem kell biztosítani. Még nekem is illuziórombolónak tűnt -
dehát az empíria, az empíria.
Nos, indult a project, tél, 30centis hó, piros aató. Közölte, pirosnapos ünnepek, hittem-is-meg-nem-is, de eszembe se jusson csalódottnak lenni, természetesen megoldja. Nem volt könnyű, mire találtam vmi félreeső városszéli aatós parkolót
[ egy kiváncsi trabi el is pöfögött mellettünk ]
és elkezdett orálisan. Előtte persze rutinosan felhívta a figyelmem, eszembe ne jusson a szájába élvezni, mert lehány. Nem viccel, tényleg lehány. Bújkált bennem a kisördög, de inkább mégis úriember maradtam.
Azért nem volt ennyire egyszerű, mert akció közben megrótt, hogy markolásszam a seggét, mert különben az az érzése, hogy nem is kívánom... na mindegy, ez volt a kevésbé lelombozó.
Az volt súlyos, hogy amikor vittem haza -jelzem tehát, ez az egész a legkevésbé rólam szólt- kjött belőle a közönséges mivolta. Elég szabadszájúként kisérleteztem, amire ő is rákapott, és kocsisokat megszégyenítő útszéli kifejezésekkel illette saját, terhesség alatt megnőtt naturális szexuális étvágyát.

 

 

* * *

 

 

Kedves Gandas!

 

Kérlek ne ülj fel a női PR hintaszövegnek.
Attól lesz egy nő érett, hogy megtanulja kezelni saját vágyait, és ezt diszkréten le tudja ügyezni, úgy hogy az senkinek se fájjon. Ehhez remek kirakat pölö a HUSz, vagy akár ez a topic.
Nyomjad a tanítást, sztorival megfűszerezve.

 

Ami azonban továbbra is aktuális:
ha mondjuk megvan az anya-lánya bőségzavarának máguskirálysága... míg

 

(hamvas/kellemes, feszes/árnyalatnyit, félénk/kihívó, szőke/fekete, stb.)


a kérdés csak az marad ezek után: meddig tudnál hű maradni egy ennyire komfort felállásban?

 

Ugyanis az én vélemény szerint, Te mozaikból rakod össze az aktuális élményeid. Itt filigrán bokát, ott a pirosas dúzatt mellbimbót, emitt finom metszésű szájjal csókolsz, amott lengő mellekben gyönyörködsz. A vadászat az, ami az adrelanin szinted borzolja. Ehhez csak színpadi kellék a nő. S ezért lennél szerintem képtelen monogámiára, még überszituban sem.

 

 

* * *

 

 

Sokan vannak, akik fogást keresnek Gandas nicken.
Figyelmükbe ajánlanám Sade Márki  Justine - avagy az erény meghurcoltatása c. rendkívül sematikus és kiszámítható történetét, ahol az ember az első 50 oldal enyhén szólva unalomba fullad. Illetve, Casanováról hallottam szélsőséges lélektani elemzést, amely szerint a méltán ismert és elismert csábító valójában látens homoszexuális, aki ugyanis minden női hüvelyben a nemrég ott járt előző hímvessző melegét keresi.


RiP

 

ps.:  a hsz. elején említett 2gyermekes -érett!- családanyát egyszer heccből telefonon lerendeltük... este kilenc után. A családi fészekből, tűzhely melege mellől. Megoldotta. Azt mondta apának, nem is tudja miért, de úgy lenne kedve egyet egyedül aatókázn. És így is tett, skoda, padlógáz... és igen, igen, természetesen aznap este is leszopta szerelmetes szeretőjét.

Előzmény: Gandas (623)