berku Creative Commons License 2005.02.10 0 0 27

Hát épp ez az, csak szept.-től lehet átvinni őket a másik oviba. Most az egyik gyerek beteg lett, és itthon vannak, kiváncsi leszek, jut-e a többi szülő valamire a héten.

Pont az a szomorú, hogy ez egy nagyon jó adottságú óvoda, van először is hatalmas udvar, két tornaterem, zeneterem... és az a röhej hogy ez a csoport amolyan elit csoportnak számít, mindkét óvónő bemutató órákat tart (amire idomítják rendesen a gyerekeket - ezért se fognak a lányaim ott maradni), csak épp a bemutató és a hétköznap teljesen más, szóval egy hatalmas képmutatás az egész. :-((

A lányokat minden este meg kell nyugtatnom, hogy hozzánk nem jön se hiéna, se krokodil, se csúnya bácsi... (filmélmények)

Én nem vagyok egyébként teljesen tv ellenes, este nézhetnek a lányok fél órát, de videóról szigorúan nekik való, erőszakmenteset. De oviba nyilván nem ezért küldöm őket. Hétvégén se kapcsoljuk be a tv-t napközben.

Momi, Vekerdy azt írta egy válaszában pár hete a Nők lapjában, hogy a szülőnek kell döntenie az óvoda/csoportváltásról, mert a gyerek tiltakozni fog, de ebben a korban még jól viseli a gyerek a változtatást.

Én is kíváncsi lennék, ha valaki már átment ezen a gyerekkel, hogy zajlott, mennyire viselte meg a gyereket, mennyi ideig tartott, mire beilleszkedett.