Mumu Creative Commons License 2005.02.09 0 0 92

Nagy egyutterzesel es szomoruan adom meg a specialista valaszat:mert nincs tobb tamogatas az EU koncepciojaba.Igenis azt akarjak hogy a konkurencia altal huljon a fergese..akarom mondani a szelekcioban azok tunjenek el akik egy egesz europai piacba giondolkodva nem tartjak a minosegi ,a kornyezetszabalyi es az arnak a szintjet.

Csak ezaltal latjak kialakulni egy teljes europai-es nem nemzeti-piacot es ezzen belul az erosek konkurenciajat.Ezzert tiltjak meg a stimulaciot,a tamogatast meg akkor is ha lenne ra specialisan penz es mod.

Europa kimondottan ellene van a nemzetek Europajanak es a kozos egy Europa nemzeteit latja.Ez valamikor hasznot es egyenloseget hozz a gyengebb alapokkal belepett allamoknak is  de addig talan ket generacion  at ,akinek  a sorsa kovetkezteben olyan helyen van amelyik ezt a formajat az egyesitesnek akadalyoza megszunik sikerel dolgozni ,eistenciajaba veszelyeztetve lesz,at kell minosuljon.Es mobilitas hianya sajnos az egyik legnagyobb baja a postszocialista tarsadalomnak......

Amit Te es privat en is szeretnek az egy allami gondoskodas,allami elosztasa a javakmnak es a tamogatasoknak de az allam a sokaktol kivant kapitalizmusba biziny szegeny.Nem lehet egy idoben privatizalni es atadani mindent a toknek mas oldalon pedig elvarni hogy az allam kompenzalja a tarssadalmiigazsagtalansgokat.Meg az ugynevezett szocialis piac gazdasag is eltunt ...

Antall szavaival elve:tetszettt volna...meghagyni az allami vagyont.De akkor visszont tovabb hizott volna a parttitkar es a munkas igazgato..most ezt teszi az ugyeskedo.

Előzmény: Imen (87)