Professzor úr_ Creative Commons License 2005.02.09 0 0 109
Kedvenc elmebetegem!

Hackett már a "csodálatos" Ferencvárosról is kifejtette pár alkalommal a véleményét. Ajánlom figyelmedbe az e tárgykörben született cikkeit!

Ha már annyira nem fér a bőrébe néhány fagyista suhanc, hogy az olasz foci szapulásában lelik minden örömüket , ideje helyre tennem őket. (Lásd még felhívás keringőre.)

Elvbarátod tegnap egy igen ostoba hasonlattal állt elő, és már az alaptételben óriási hibát vétett, ugyanis abból indult ki (persze lehet, hogy csak feltételezés szintjén), hogy technikai tudás nélkül is lehet jó focit játszani.

Természetesen ez nem állja meg a helyét, hiszen - mint azt a Ferencvárosnak nevezett söpredék rendszeres európai kudarcai is tanúsítják - egy képzetlen labdarúgókból álló csapat nem lehet eredményes, azaz objektíve jó.

Szóba került, hogy az olasz védők technikailag képzetlenek: csak betömörülnek és kivágják a labdákat, a talján labdarúgás pedig erre épít. Nos, ha az eredményes játék valóban csak ennyit követelne meg, akkor a Ferencváros már rég a világ legjobbja lehetne, hiszen mindig éppen ezt a taktikát alkalmazzák az aktuális riválissal szemben, amelyik kisöpri őket Európából. Persze a Gyepes-féle labdarúgók még ehhez a játékhoz is képzetlenek, hiszen felszabadító rúgás helyett a saját kapujukba juttatják a labdát.

Úgyí tűnik, a híveik is csak öngólokra képesek...
Előzmény: thorsten (108)