Campi Creative Commons License 2005.02.07 0 0 561

Hát Gandas, mégis mit vártál, hogy mind a férfiak, mind a nök gratulálnak??

Ehhe

 

- Pont a férfiak, akik valószínüleg írigykednek rád, mert te bevállalod, neked jut az ami nekik nem. Mégis hány férfi szeretné azt amit te csinálsz. De vagy nem merik, vagy maguknak hazudnak valamit, teljesen mindegy. Képmutatás az egész fórum úgy, ahogy van. Persze, hogy hitetlenkednek, vagy éppen érzelmeket keresnek, hiszen az nem lehet, hogy ennyien, és hogy érzelmek nélkül, és izé.

Hála az új kultúra betörésének (amerikai tömegkultúra, légy önmagad, saját stílus, mindezt Coca-Colát iszogatva McDonaldsban és adidasban járva, hiszen olyat senki más nem csinál, közben hasson a reklám, a film - szex mindenhonnan, ennek meg kell felelni nem, kedves uraim?) az egyes emberek teljesen elfelejtették, mit szeretnének SAJÁT MAGUK. Gandas ezt szeretné. Jó ez? Nem tudjuk, de nem is számít, neki jó.

 

Én ugyan nem értek egyet a dolgaiddal, de teljes mértékben elfogadom, hogy ha neked ilyen irányú extrém méreteket öltö kilengéseid vannak. Nem tudom, miért kellene mindenre magyarázatot adni.

 

Szóval kik is gratuláljanak?

- Pont a nök, akik aztán duplán képmutatóak, majd ök fognak 'gratulálni'?

 

Szerinted aki ilyet ír, idézem:

Kellenek olyan férfiak is akik "csak" udvarolhatnak:-))

Közben a férfi arra gondol: legalább egyszer megfektetném, mit tudhat egy ilyen nézéssel (pl.) A nő meg arra gondol, persze mond csak kicsi... holnap majd még szexisebb harisnyát veszek fel....

 

nos, szerinted neki mi lesz a véleménye?? Aki abban a hiszemben él, és erre rá is játszik itt (és a való életben is) pár férfi (de miért?), hogy ö a nö (ha lehet akkor csupa nagybetüvel) legyen körülrajongva, és a dugáshoz ö mondja ki a döntö szót... de persze nem, hiszen mégsem mond igent. Hahaha, de vicces. Ö el sem tud képzelni más forgatókönyvet, ezért is veszi rossz néven, ha te itt a 'sikereidröl' beszámolsz. Hogy lehet az, hogy egy nö, mit egy nö, sok-sok nö nem hajlandó az ö kisded játékait üzni, hanem inkább azt csinálja, ami neki magának jó??

Mert valószínü jó nekik, hiszen nem tennék, és miért kellene -akár nöi részröl- mindig érzelmeknek lennie? Miért nem lehetnének érett, értelmes, igényes nök? Persze, hogy lehetnek.

Nö lelkéröl beszél, de nem kérdezte a nöt, aki éppen nem a saját lelkéért teszi...

 

Szerintem elöled menekülnek az okos érett nők!

Ez a szüklátokörüség netovábbja. Látatlanban ilyen szépet általánosítani... derék teljesítmény.

 

Te ugyan komoly sikerként éled meg ezeket a dugásokat, de biztosíthatlak, hogy a nők magukban, vagy a barátnőiknek mesélvén egészen máshogy emlékezhetnek a dolgokra. valahogy így: 

[...blablabla...]

Vagy nem. Lehet, hogy tényleg örülnek, ö vajon honnan tudja az ellenkezöjét?

És ha mégis úgy van, ahogy ö gondolja, na... akkor mi van? Semmi.

 

Itt mindenki képmutató... legföképpen önnön magának. A férfiak is, a nök is. Nem tudják saját maguk sem, melyik utat járják. És iszonyú irigyek, ha valaki tudja. Vagy legalábbis sejti... (töketlen irigykedés és értetlenség némi feminizmussal füszerezve)

 

De mindegy, hazudjatok csak magatoknak, belül úgyis tudjátok, mi az igazság.

 

(De mondom, engem nem érdekel, se ök, sem a te módszered, kedves Gandas, csak sok tanulsággal jár olvasni ezt a topicot. Szociológusok elönyben...)