Gól35 Creative Commons License 2005.02.05 0 0 367

Szia!

 

"Természetesen nem lehet előre tudni, hogy ez a telítődés melyik országban mikor következik be, de ez mit sem változtat a lényegen, vagyis azon, hogy "későn" belépők a rendszer becsapottjai. "

 

Szerintem soha nem fog!

 

Mert az emberek többsége nem nyított, vagy nem akar semmit tennie a sorsának megváltoztatására. Könnyebb szidni mindent.

 

És ez azért jó, hogy nem fut végig, mert tényleg csak aki dolgozik, képezi magát  és valóban akar  változtatni, az lesz sikeres.

 

Egyébként pedig a felvetettet problémádra már régóta megvan a megoldás, és van  ahol ilyen a Marketing Terv is, hogy aki felül van, egy bizonyos idő után meg alul. Tehát mindenki van körforgás eredményeként minden pozicióban.

 

Nekem egyenlőre ez csak azért nem tetszik, mert amiben benne vagyok, az jobban tetszik, de ha egyszer eljönne a telítődés, akkor természetesen elfogadnám. Mint ahogy elfogadjuk a pontok gyűjtését és minden vásárláskor most mást egyre több áruház, üzletben. És van már sok ilyen mlm vég is, aki csak ilyen formában műkődik.

 

Tehát mégegyszer.

 

Telítődés soha nem lesz, mert mindig lesznek több millióan olyanok, akik az emberi tényezők (lusták, szkeptikusak, félelmeik irányítják, céltalanok stb..) miatt nem fognak belevágni egy ilyen üzletbe, vagy ha belevágnak, 1 hét után abbahagyják. 

 

És ezért aki kitartó, teszi azt amit tennie kell, mint egy franchise üzlet esetében (követni a receptet), az sikeres lesz.

 

Azt hiszi valaki, hogy azokat, akik ebben az Üzletben százezreket, milliókat keresnek, érdekli olyanok véleménye, akik úgy bírálnak legtöbbször valamit, hogy nem is józan ésszel vizsgálják meg.

 

Mint ahogy azokat a Rockefellereket és egyéb más minden országban megtalálható gazdag embert sem érdekli, hogy mások verejtékén gazdagodott meg.

Én például ezt nem tartom fair-nek, és ha véletlen kommunizmus lett volna a világban, akkor ezek a gazdag emberek a börtönben lennének.  

Az mlm-ben pedig az keres többet aki dolgozik, és nem az gazdagodik meg, aki felül van. 

 

Igen, ez minden normális mlm-es cégnél így van.

Például Oriflame, Avon, Zepter, FLP, Ökonet, Bionet, Vlnet stb stb..

 

 

Azélrt

 

 

  

Előzmény: Albertinka (365)