tivadar Creative Commons License 2005.02.04 0 0 54

"Hol mondtam én ilyet?"

 

Yo, yo - csak biztos akartam lenni.

Tehát akkor kiderül, hogy egy sereg dologban egyetértünk mi jobb- és balosok!

 

Ígértem, hogy én is elmondom  "jobbos" alapelveimet.  Most csak azokat írom hozzá amelyek a tiédben nem szerepelnek.

 

-- Szüntessük meg azt a kettős mércét, amely mindent megenged a balliberális oldalon, de azonnal felordít,  ha ugyanazt jobbról követik el.

 

-- Fejezzük be a rettegést azon szomszédainktól, akik Trianonban ingyen, nagyhatalmi ukázok alapján MO területéből kaptak jelentős részeket, és mondjuk a szemükbe bátran: -Nem fogunk háborút indítani,de elvileg soha nem mondunk le egykori területeinkről, mivel azokat nem harcban vettétek el tőlünk.

 

-- Tegyük nyilvánvalóvá, akár hozzunk rá törvényt, hogy bármely "színű" diktatúra egyformán elítélendő, és ne akarjuk a balosakat mindenáron szalonképessé cicomázni.

 

-- Támogassuk jobban a kisvállalkozásokat, a családi jellegű cégeket, valamint a magyar termékeket sikeresen előállító vállalkozásokat.

 

-- Rehabilitáljuk a hitéletet, a vallásokat tekintsük azonos jogú világnézeteknek az ateizmussal és a materializmussal. Adjunk nagyobb teret a médiákban a materializmustól eltérő világnézeteknek is.

 

-- Fejezzük be a magyarságtudat önostorozó lejáratását, ami cca. 50 éve folyamatos programja ennek a népnek, és ne váljon nacionalistátvá az, aki magyar  létére a magyarokat kedveli legjobban, minden hibájukkal együtt. (Ezt teszi ugyanis minden egészséges lelkű nép.)

 

No, első nekifutásra...

tr.

Előzmény: schpenoth (48)