Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1535

Végre egy normális írás a másik oldalról . Kár , hogy nem egy széksorban ülünk , hanem egymással szemben .

 

Na nézzük :

 

1. Attól függetlenül a szocializmusból nem történt meg az átmenet a kommunizmusba . Szocizni azt lehet , ha már bele akarunk taposni a másik lelkivilágába . Csak ez így nem hangzik olyan jól . Meg azért nem volna helyes az Újhelyit , Zuslagot nem kellene olyan régi tettekért lenyomni , amit nem követtek el . Szerintem vannak aktuális bűnök most is bőven . Tudod , van egy jó ismerősöm , majdnem barát . Jó fej , segítünk egymásnak , sakkozunk , sörözünk . De ha bejön a politika , büdös kommunisták , mocskos zsidók , stb . Ezért már egy éve hagyjuk a politikát . Tudatosan kerüljük . Utoljára csak azt kérdeztem tőle , hogy mondja már meg , mi a baja a kommunistákkal , zsidókkal  , stb . Nem tudott rá se köpni , se nyelni . Csak annyi , hogy a kommunisták loptak , a zsidóké az összes bank . Most mit mondjak erre ? Kiderült , hogy az apja volt kisgazda és a most 38 éves fiát nyomja ezzel a szöveggel . Hát ennyit erről a mostani , felszított , alapból hibás közhangulattal .

 

Még annyit , hogy én 43 vagyok . NEM láttam ezt a sok jobboldalit , amikor meg kellett volna szüntetni a rendszert . Mintha mostanában kicsit megszaporodtak volna . Én sem voltam baloldali , ahogy már özv. Bitera Sándor is mondotta itt a fórumon . Én is csak a Fidesz és a négy éves kormányzása után löködtem át a baloldalra .

 

2. Talán nézd meg Kövér múltját . Nagyon tanulságos lesz . Csak olvastam róla valahol , szintén KB-tag volt , valamilyen bizottságban . Ha akarod , utána nézek , de nem most , ti. finom volt az ebéd és nekem felfordul a gyomrom ettől az alaktól . Pokorni 2002-es , választások előtti beszédei a legmocskosabb megnyilatkozások voltak , tőle csak a Bayer és a Kövér volt mosdatlanszájúbb és aljasabb , de szerencsére az utóbbit parkolópályára rakták a köteles szöveg miatt /ezért veszített a Fidesz , meg talán a "panelprolik" miatt / , Bayert meg már nem is lehet minősíteni . Nincs rá szó .

 

3. A KISZ-titkár azért csak KISZ-titkár . A rendszer ellenségeit nem szokás kinevezni . Gyorsan megváltozik a vélemény , hol liberálisak vagyunk , hol ateisták , hol az ellenkezője .

 

4. Ettől függetlenül nem kellett volna lehasalni a rendszernek . Ez nem mentesíti a későbbi jobbosokat . Pl. én sem nyaltam be senkinek , mégis élek és virulok . Nem is éreztem szükséget . Nem is szíveltek kimondottan . De inkább az MSZP és csatlósaik , mint még egyszer Orbán és a haveri kör . Amikor nyertek nem voltam szavazni , nem érdekelt . EZT a hibát még egyszer nem követem el .

 

5. Engem komcsizni , zsidózni /?????/ szoktak , volt már bolsi , kirekesztő , hazaáruló , nemzetgyűlölő /????/ . Személyes véleményem , hogy a jobboldal sokkal hamarabb , többször és mocskosabbul használ mindenféle , az MNO-n is gyakran fellelhető kedvességet .

 

Ha hergelésnek írtad : Dr. Orbán Viktor , megnyugtatlak . Sikerült . De van még egy pár titulusa /Néppárt , Fidesz-MPP elnök , stb / . Kifér két sorba ? Nnem biztos .

Előzmény: puzdra (1531)