Mumu Creative Commons License 2005.02.04 0 0 50

Termeszetesen egy velemenyen vagyunk a konszensus elvarasaban.

 

Az hogy milyen korulmenyek kozott tortenjen az semmi esetre nem lehet ultimatum alapjan meghatarozni.Sot,szerinte egyaltalan nem lehet valmilyen idopontor meghatarozni,hanem ezzek lassu lepesek a dialogus fele ,majd az oszehasonlitasokban a kozosen kepviselheto es felismert erdekek megvalositsarol,hiszen a vilag nem kezdodhet minden negy evben ujra.

Azt sem tartom megoldhatonak hogy most mar mindket oldalon 40 evesek vezetese alatt partok butykoljenek mar elmult de tortenelmi tavolsagot meg nem elert tezisek,esemenyek es ezzel jaro rehabilitalasok, elitelesek helyere tetelevel.Foleg azert mert itt az EU kezdeten mar ezzek a problemak gasonlitanak arra hogy ki lopta el annak idejen a naygmamaa ezustjet.

Az orszag jovoje nem a mult megbeszelesetol (Bar az is fontos)  fugg hanem arrol peldaul (amirol OV is ,Gyurcsany is beszel) hogyan tudja MO kihasznalni az EU tobb mint ketezer milliard forintnak megfelelo  aktualis tamogatas lehetoseget,mennyit tud ebbol MO itthoni elokesztitesel haza huzni...

Itt a tervek es az elokeszuletek a kormanyzasi 4 ev folott ivelnek es ha nem jo a sajat apotrt elokeszitese kicsuszik a ketzubkbol.Ezzek a tamogatsok tobb ezer munkahelyet garantalnak es eppen a Te regiodban amely bnagyon sokat jelentene Hajdunak,Szabolcsnak,Biharnak.

ERErol van szo es nem arrol hogy mennyire volt haborus bunos Horthy vagy gazember Kadar nem beszelve Rakosirol...Az fontos a mi generacionk szamara,hogy megnyigodhasunk .

Előzmény: tivadar (47)