tivadar Creative Commons License 2005.02.04 0 0 47

Nem, ezt abszolut nem gondolom.

Mindössze azt szeretném, hogy egyszer már legyen végre magas szinten kibeszélve, hogy addig nem lehet nemzeti kiegyezés, amíg az ún. bal kisajátítja magának az igazságot.  (V.ö.:  Korniss Mihály:  "Ebben az országban van 5000 balos értelmiségi, és az ő véleményük a mértékadó, ha teszik, ha nem. Aki ebben nincs benne, az fasiszta és annak a véleménye nem számít)

Nos, ez tükröződik az egész nyilvánosságban 15 éve.  Aki  nem áll be a sorba, azt kinyírják, ejtik, megszüntetik, lehetetlenné teszik.  Van még pár orgánum (Kossuth rádió, MN, Demokrata - ezek nagyon útjukban vannak,  mindent megtesznek hogy levadásszák.

 Tudomásul kellene venni, hogy van ebben az országban  több millió ember, akinek nem a bal az egyetlen alternatívája, még akkor is, ha egzisztenciálisan rosszabb helyzetben is él, mert nem akart/tudott 89-ben a húsosfazékhoz közel kerülni. És azért, mert másképpen, "jobbosan" gondolkodunk, azért még nem vagyunk fasiszták, antiszemiták és sok egyéb sem.  Meg kellene már engedni, hogy másképp is lehessen gondolkodni mint Korniss M. és kicsiny csapata,  s hogy a jobb az egy legális dolog.

 

S majd ha ebben össztársadalmilag megállapodunk, és kiderül hogy nem a milliárdosok pártja a valós baloldal, és nem a Fidesz a szegények ellensége, AKKOR majd lehet beszélni egyfajta társadalmi összefogásról. ADDIG NEM.

Előzmény: Mumu (46)