Orso-borso Creative Commons License 2005.02.03 0 0 8548

Hja, ha nem tetszik a hozzászólásom, arról nem tehetek. Nem azt mondtam, hogy undorító, vagy ocsmány az ízlése, hanem, hogy nekem nagyon rosszul jönne össze egy olyan színkombináció, ami esetleg lakberendezésnél akár jól is mutathat. Nagyon vagány ötletnek tartottam a hűtőben kicserélni zöldre az izzót, de mindennek romlotthús színe lett. Igaz, kajálni nem volt kedvem, ha belenéztem. Fogyókúrának sem utolsó. Talán érdemes azon elgondolkozni azon kívül, hogy sértett kislányt játszotok egy vélemény miatt, hogy esetleg lehet, hogy másnak sem passzol a rántott húshoz a banánzöld és a lila.

Nem tudtam, hogy ezt a fórumot csak akkor olvashatom és csak akkor szólhatok hozzá, hogy ki van tűzve az esküvő dátuma. Azt hittem, lesznek megfontolandó hozzászólások, de azt látom, a többség átvette az amerikai filmekben látott "álomesküvő" mintát, és úgy érzi, ha az övé nem olyan, akkor az már nem is esküvő, vagy ha nem elég flancos, akkor megszólják az embert a rokonai.

Azok a problémák, amikről itt szó folyik, számomra nagyrészt teljesen idegenek. El nem tudnám képzelni, hogy székszoknyát használjak, vagy összehangoljam a templom díszítését a koszorúslányok alsóneműjének színével. Elképzelhetetlen számomra, hogy italt adjak köszönőajándékként olyanoknak, akiket évek óta senki sem látott a családból, és akikkel jó eséllyel a büdös életben nem is fogok többé találkozni. Eszembe sem jut, hogy tovább nyújtózkodjak, mint ameddig a takaróm ér, és abban reménykedjek, hogy a násznép majd eleget tejel ahhoz, hogy kifizessem a cehhet. Meg sem fordult a fejemben, hogy nekem kéne szállást biztosítani minden résztvevőnek, de ha megteszem, és az illető nem hoz ajándékot, akkor kárhoztassam őt, amiért nem mulasztott el egy ingyenvacsorát.

Nem fogok felhúzott orral elvonulni, mert éppolyan jogom van itt írni és olvasni, mint bárki másnak. Sosem sértegettem, mint ahogy azt velem megtettétek. És ha elfajzott ötletet írtok ide, akkor meg fogom írni róla a véleményemet. Ez a fórum sajátja. Bárki közbebeszélhet. Mindig ügyeltem az illemtudó viselkedésre, nem mondhatja senki, hogy olyat, vagy úgy mondtam, ami sértő. Ha valaki mégis így érzi, az attól lehet, hogy talán bólogatójánost szeretne, nem véleményt.