MentátNé
2005.02.03
|
|
0 0
19
|
Kedves Taxin!
Mi ma voltunk a kisfiammal ( 4 éves ) pszichológusnál. Na vele elég komoly problémák vannak, mi magunk döntöttünk a psz. mellett. De nem úgy folyt mint nálatok. Előszőr velembeszélgetett ( a gyerek jelenléte nélkül ) 1 órát, majd eg yteljes órát a gyerekkel. És ezek uán SEMMIT!!!!! nem mondott. Azt mondta, hogy egy óra kevés ahhoz, hogy eldöntse mi munkálkodik egy ilyen pici kis lelkében. Szerintem felesleges elvinnetek, különösen ha nem szimpi. Elviheted máshoz, ha tök mást mond akkor nyilván az előző hülyeség. Ha ugyanazt akkor el lehet gondolkodni. Én kérdeztem a psz.-t, hogy tud -e addig is tanácsot adni, hogy min változtassunk, mit csináljunk máshogy. És erre nemkezdett el tanácsokat osztogatni, hanem azt mondta, hogy ő úgy látja jól csináljuk a dolgokat és egy család életébe nemlehet ilyen szinten belemenni. Ugyanígy szerintem 20 perc után nem lehet kideríteni, hogy tv függő, félelmekkel megtömött gyereked van.
Leírod mélben, hogy miért érzed nehéz esetnek? Én is leírom a mi gondjainkat hátha tudunk segíteni egymásnak. |
Előzmény: TaXiN (18)
|
|