puzdra Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1507
1. „Miért van az Általatok olyan soxor, válogatás nélkül emlegetett "Orbán-fóbia" az emberekben? Valami oka kell legyen!” ÍROD

Igen, ő egy olyan politikus, aki senkit nem hagy hidegen. Nem hiszem, hogy tudsz politikust mondani, akinek nincsenek ellenzői. Vegyük Kossuthot, a magyarok nagy részét meg tudta hódítani beszédeivel, de tudok egy Széchenyi István nevű magyart, aki előre látta a debreceni trónfosztás következményeit. Szegény beleőrült.

Dr.Orbán Viktor ma a kommunizmus által sújtott utód országokban a legjobb képességű politikus. Viszont az ő ellenfelei a legerősebbek és a legaljasabbak ebben a körzetben.

2. "Tudomásul kell vennünk, hogy ha Magyarországon a jobbközép pártok vagy a hagyományos nemzeti értékeket képviselõ erõk gyõzni akarnak, akkor ötször jobbnak kell lenniük ellenfeleiknél. " ÍDÉZED őt.

Ez teljesen normális felfogás és mondat. Egyetlen mondattal közli velünk azt, hogy jelenlegi magyar médiaellenszélben, az itt a fórumon is ismerős le- és kivetkőzött karhatalmisták, katonatisztek, pártfunkcionáriusok, munkásőrök suttogó propagandája ellenében, ha a nemzeti erők győzni akarnak, bizony legalább ötször kell jobbnak, különbnek, tisztességesebbnek lenniük.

De eszedbe juttatnám Tóbiás pártalelnök mondatait, amit az Index újságírója közvetített: Vegyétek tudomásul, itt harc folyik, ahol az eszközökben nem kell válogatni - A számlát ráérünk majd a győzelmünk után elemezgetni.

3. „…miért van az, hogy az országban olyan nagyon várt csapat mára csak keveseknek jelent "JEL"-et…” ÍROD

Én nem tudom hol élsz? A FIDESZ népszerűsége a D-209-es utolsó hónapjaiban jegyzett szinten áll. Nekem ennyi elég.
Előzmény: damm (1503)