TaXiN Creative Commons License 2005.02.03 0 0 18

Az emilcímem taxin kukac index pont hu

 

A kalózokról - nyilván nem tudja, mi az, hogy kalóz. Nem több, mint egy izgalmas játék. Ezért írtam le a hajóelsüllyedést is. Mert mit van azon megbeszélni?

Egy vicc, amin nagyot lehet nevetni.

 

Vigyorog tele szájjal, hogy elsüllyed

- És hogyan állt ott - kérdezi -, büszkén?

-Igen, büszkén - mondom.

-Büszkén! - és nevet.

 

De ha valaki nem tudja miről van szó, csak felnőttkori képei vannak az egészről, vagy látta a filmet (az egész filmet) csontvázak brutális támadásával stb, annak fogalma sincs semmiről.

 

A kalóz dolog egyébként praktikus is - amikor egy nap azzal jött vissza az óvodából (FÉLVE !!!) hogy ördögök így meg úgy - akkor nagyon jól jött, hogy Ő kalóz, a kalózok mindenkinél ügyesebbek, az ördögnek is csengőzsinórt csinálnak a farkából.

És ez megnyugtatta, mert Fülesnek is csengőzsinór lett a farkából és Füles nem az a Valaki, akitől félni lehet.

 

De egy átlagember nem túl intelligens. Nem igen vesz észre semmit és sablonokban gondolkodik. És a pszichomókusok se kivételek, mert MIÉRT LENNÉNEK AZOK????

 

TV/FÉLELEM/FELDOLGOZATLAN TRAUMÁK - van aki erre indul be.

 

A kérdésem még mindig : mi van akkor, ha elviszem a kölköt és mi van akkor ha nem? Mert ha nincs érdemi különbség a kettő között, akkor minek?

 

VALÓBAN nehéz eset a kölök, de nem tudom elképzelni, hogy egy 4x20perces vizsgálat (hahaha) után néhány előre megírt panelen kívül kapunk-e valamit.

 

Előzmény: MentátNé (17)