breien Creative Commons License 2005.02.02 0 0 620
Tisztelt apple 48.

Most nem azért kérem a történészek feldolgozását, mert egy személy neve előtérbe került.

Tisztelettel kérlek mi annak az oka, hogy ebben az országban, mindmostanáig, soha semmilyen jelentős dolgot nem lehetett megvalósítani.
Mindíg külföldre kell! menni, hogy valaki igazán érdemi dolgot csinálhasson.

A III/ akárhányasokat, tezsek rájuk, az "elmúlt"? rendszer arra használta, hogy ha nem tudták "lenyúlni" amire vágytak, ellehetettlenítették, tönkretették a "renitenseket".

Ennek akarunk egyszer, s mindenkorra véget vetni.

Egy élhető országot szeretnénk a gyermekeinknek, unokáinknak örökül hagyni.
Utolsó gazemberek lennénk, ha nem tennénk meg mindent, hogy ennek egyíszer, s mindenkorra véget vessünk, mivel mi tudjuk, hogyan tették tönkre a mi életünket.

Ezektől akarjuk megvédeni a gyermekeinket.

A történészeknek ezért kell! feldolgozni, s elfogulatlanúl gyermekeink elé tárni ennek a rendszernek embertelen módját. / mert remélem nem tartjátok humánus eszköznek, hogy embereket azért fizettek, hogy kollégáikról, barátaikról, családtagjaikról írogassanak olyanokat, amivel ártani lehet nekik /

Mindezt "önként, s dalolva"? tették? Ismerjük az önkéntességeket.

/ 1976, ban bemutattak két kollégámat, mint "patronálóimat"? mert leadták a nevem, a nagyüzemi pártbizottságra, hogy párttag leszek. -- megsértődtek, hogy nemet mondtam, s kértem arra őket, aki leadta a nevem, az közölje, hogy nem vállaltam _ / ugye nem csodálkozol, ha azt mondom, nem örültek neki, s ennek igen nyomatékosan értésünkre is adták / szerencsére, voltak tisztességes, becsületes emberek is, s nekik köszönhetem, hogy felnevelhettem a gyermekeimet.

VGMK-s koromban, megmutatták a "leveleket" a névtelenekkel nem foglalkoztunk, hiszen az a tizenhét is elég volt, akik a nevüket is adták, s állandóan írogatták "jobbító szándékú" irományaikat, ahhoz , hogy menetrendszerűen ellenőrízgessenek engem. Ezek voltak a finom, kulturált módszerek, mert ettől sokkal durvábbakat is elkövettek a 90. években.
Előzmény: apple48 (618)