adamsavp Creative Commons License 2005.02.02 0 0 550

Hello Gregor!

 

Egyetertek: a kepeinkkel ha kicsiben is, valoban nepeszerusitjuk Ferihegyet:

 

- A mult honapban LOWS-ban beszelgettunk angol, nemet spotterekkel, akik voltak mar LHBP-n es tervezik az iden is, hogy jonnek es jopar magyar "kollegat" nev szerint ismertek az a.net-rol.

 

- A www.airportal.hu statisztikait nezegetve a forgalom 10-15%-a kulfoldi: angol, nemet, finn, belga, holland, svajci, stb. akik nyilvan baratkoznak a gondolattal, hogy ide utaznak. (az mar mas kerdes, hogy forgalom lesz-e iden, amiert erdemes ide jonni)

 

Sok helyen , pl. Munchenben mar rajottek, hogy a "tevekenyseg" amit mi is uzunk, nem elitelendo: ott a repteri ingyenes ujsagban egy teljes oldalt a "spotterek" szerkesztenek, fotokkal, stb. A repter egyik epuleteben van minden evben spotter convenion... A repter kornyeken harom dombot is EPITETTEK a fotosoknak, nezelodoknek. Es meg lehetne sorolni a peldakat...

 

Messze vagyunk meg ettol...

 

Oruljunk, ha nem jonnek fel a dombra balhezni, ujabb es ujabb demagog-faraszto szovegekkel, nem epitenek ujabb tetoket, ertelmenincsoszlopokat :) amik kitakarjak a kilatast.

Oruljunk, ha a B portan nem all be keresztbe a Cateringes es/vagy az FBO-s auto pont arra a 3 percre amikor jon a gep, stb, stb.

Es oruljunk, ha valaszolnak a korrekt hangvetelu, segito szandekul levelunkre, de ezt meg nem tettek meg, ugyhogy ne oruljunk! :)

 

Vannak egyebkent pozitiv tapasztalatok is :)

 

Udv:

 

AdamS

ui.: koszi a gratulaciot a kepekhez.

 

Előzmény: Gregor83 (549)