prézlimájer Creative Commons License 2005.01.31 0 0 482
Jó napot!

Hát köhöm vagy tudja valaki hogy mit csinál és hogy kicsoda, vagy utána ne panaszkodjon ha pénzt adnak neki. Van aki siet és csak dugni AKAR. Annak úgy kell, az olyan érzés is lesz.
Az meg nem igaz (szerintem), hogy attól lesz valaki értékes, hogy ő aztán bizony jól "megfingat" mielőtt lefekszik veled, hogy megmutassa hogy mekkora ára van nekije és őt aztán nem lehet "csak úgy" megkapni. Lószart. Annyi húgyagyú csirke van aki testileg igen jól néz ki és játsza az agyát, hogy ihajcsuhaj. De ha némi szellemi teljesítményt kellene nyújtani akkor csak annyi jön ki a szájukon, hogy hö - haverok, buli fanta bandzsidzsamping, fitnessz, bícs. Viszont kitűnően elő tudják adni, hogy ők - úgymond - sokat érnek. Ezért én először csak beszélgetek velük. Ez általában elég ahhoz, hogy utána már ne is akarjak tőlük semmit. Ha akarok, akkor viszont jobb ha nem beszélgetünk előtte semmiről, mert lehervaszt az erőlködés és a hazudozás.

A másik kérdésre (lehet-e egy nő érett 30 alatt?) nem lehet igennel vagy nemmel válaszolni természetesen. Előbb azt a kérdést kéne tisztázni, hogy létezhet-e NŐ 30 alatt!
Előzmény: RIPityom (472)