Ali Ttaik-al-Rep Creative Commons License 2005.01.30 0 0 429
szintvonalas

"1. szintvonalas terkep van? Mert szeretnem latni a szintkulonbsegeket. (Megis, mennyi foldmunka kene, esetleg nehol picit fold ala bujtatas, ahol nagyon dimbes-dombos)"

Van, de mint látható, nagyon rossz minőségű. :( Maga a terület egyébként egy lapos tálként képzelhető el a környező dombok közt.

"2. Masreszt az iparvasutat valami jol lathato szinnel (...) bejelolned? Jo lenne latni, hogy merre tekereg."

Most sajnos nem tudok belerajzolni, talán majd kedden. De az előző térképen barna szaggatott, itt pedig a szokásos jellel feltűntetésre került.

"3. valamint szukseg van jelenleg arra az iparvasutra? Ha igen, mennyire?"

Napi (néha heti) max. két tehervonat, nem véletlenül vetett szemet rá a város. Mi most csak az egyetemi leágazásával foglalkozunk.

"4. Vaganykapcsolatok: hol kene csatlakoznia a meglevo mav vonalakhoz, valamint a meglevo villamoshalozathoz?"

Jócskán a tervezési területen kívül van ez.

"5. Mik a fontosabb megallohelyek, az egyetem (gondolom a kolesz is arra van - ha nem javits ki, hogy merre) es a kepen alig lathato lakotelep mellett meg mik azok amik generalnak nagyobb utasforgalmat?"

A lakótelep csak részben kapcsolódik ide (erről is majd beszélhetünk egy másik feladatként), amire szükség lenne, az egy megálló közvetlenül az iparvasúti elágazáshoz (a most mellékelt képen nem is látszik), egy a kollégiumokhoz közel (most a busz a kollégiumok és a sportpálya közt áll meg) és a végpont kialakításától függően a főépületnél egy-kettő.

A hosszabbításban a Gyermekvárosnál is kell majd egy.

/a/