mávag_lokfabrik Creative Commons License 2005.01.29 0 0 96
Úgy örülök,hogy megélénkült ez a fórum!

Szerintem pont az a jó az Xben,hogy Mondeo kompatibilis.A Mondeo meg egy jó autó.Az ablakemeleő kapcsolók meg pár egyéb műanyag bizbasz a Volvoban is ugyanaz,de ez érthető.Egyéb gyermekbetegségeket mára sikerült orvosolni,úghoyg új autóval (talán) nem kell már sűrűn visszajárni a szervízbe.
Rosszabb hír az,hogy állítólag nem lesz utód mert a Ford egyik legveszteségesebb része még mindig a Jag.

Akármelyik szervízbe mész a szerelők mindig szidni fogják amit szerelnek mert hozzájuk mindig a "szar" dolgok kerülnek hiszen nekik kell megcsinálni. Ők meg így aztán csak azzal találkoznak ami nem jó.

Az S nagyon szép,különösen a 2004 modellévűektől,szerintem olyan 60as évekbeli versenyautó jellegű(igazi retro gép),gyönyörű az autó eleje a rácsos maszkkal,illetve a körvonal maga.És valóban a belseje is sokkal szebb lett.
Amúgy nemcsak 4L es illetve 4.2 e motorral kapható,a 3L es ugyanúgy jó.

A bécsi szervíz tisztább,olcsóbb,kellemesebb,szerintem a Dunántúlról érdemes azt választani vagy legalább egyszer kipróbálni.

Én a helyedben Németoban venném,úgy hogy előtte jól kikupálódom Jagből.Egyrészt ott mindig szervzelve voltak,jó utakon mentek,másrészt nem valami itthoni kmpörgető neppertől kell megvenned aztán meg jönnek a bajok aminek az orvoslása horrorösszegekbe kerül.

A múltkor kipróbáltam egy 645i-t.A mostani autótecnika csúcsa hihetetlen vezetési élménnyel.Csak ha valaki van olyan szerencsés és megveheti és netán mondjuk több órát autózik, akkor elhányja magát útközben mert olyan gusztustalan az egész autóbelső.Utoljára a renault Twingoban láttam ilyen belsőt.Szerintem az autó beltere talán fontosabb mint a külső hiszen abban utazunk.Ebben a Jag verhetetlen.Azt mondhatnám,hogy a Jag egy "finom" autó.

Most hirtelen ennyi jut eszembe...






Előzmény: SUNKY (95)