CSerfa Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1377

Ejnye, vfo, csak nem otthagytak téged egyesek? Csak nem azért nem kell már megtartóztatni alantas gondokodásodat? Most keseregsz, és rajtam akarsz bosszút állni? Dedós dolog ez!

 

Egyébként ugrifüles jól látja, szemmel láthatóan magadból indultál ki. De így a közelembe sem érsz. Hanem érdemes lenne elgondolkodni azoknak, akik még téged becsületes embernek tartanak, micsoda gondolkodásod is van. Ó, nem csak rólam, de Józsefről (aki a háttérben fűrészel, meg úgy általában is, mennyit is gondolkodtál az önkielégítésről), meg bárkiről, ha éppen rettenetes nagy keserűséged, vagy mid elkapott (mert mindenki szívéből hozza elő a gondolatait). Most kicsit elgondolkodtam rajtad, vfo, meg a hamisságodon, és elég iszonyatos embernek tűnsz. Komolyan mondom, alapos okom van arra értelemmel is, hogy a te tanácsaidat, ítéletedet el ne fogadjam. Iszonyatos ember vagy, alantas gondolkodással, ez jön ki belőled, és engem cikiznél? Mondd, kinek képzeled te magadat?

 

Nem inkább a holnapi prédikációdra kéne készülnöd? Vagy így készülsz?

Egyébként már nem sokáig vagyok ma a fórumon, de ha harc, legyen harc, ha más vezetésem nem lesz, én megfelelek neked, és kész vagyok megfelelni a régiekért is. Legalábbis nagy késztetést érzek most.

 

CSerfa

Előzmény: vfo (1373)