Twins Creative Commons License 2005.01.27 0 0 23

Látom kezd beindulni a fórum, igazán örülök neki!!!

Cucurbia: Sajnos barbadosicseresznye egyenlőre nincs , de igérem csíráztatok neked belőle, vagy esetleg ha lesz küldök magot! Zapotáim szépen fejlődnek, azokbót természetessen tudok adni, és ha nagyon akarod oltóágat is küldök mellé!

Tudok még küldeni Dzsekfruit-ot 1,5 éves növénykét és pitombát mely ugyszint ilyen idős!!

Amit én szeretnék kérni tőled az az általad említett kenyérfa, Annona montana és Rollinia deliciosa tő.

Sajnálom, hogy a posta megnyomorgatta a csomagodat, de remélhetőleg a magokban nem tettek túl nagy kárt.Sajnos itt a hidegre is kell gondolni, mert bizony ilyen időben szerintem nagyon kicsi az esély, hogy csíraképessek maradnak a magok.Azt pedig nem hinném, hogy a posta ugyelne a csomagok megfelelő hömérsékleten tartására! Mangostant nem javaslom, bár próbálkozni lehet, nekem kb eddig 5-10 db pusztult el pedig azok már 5cm-es 1 éves növények voltak.sajna nagyon lasssan nő,inkább válaszd a Sandoricum koetjape magokat, az könnyebben nevelhető,gyorsabb növekedésű és 3-4 év után terem.. 

Gáborke: Dzsekfruitot, tamarindot és sárga szamóca guavat is tudok adni, te mit tudnál esetleg adni cserébe???

Üdv