csmarkus Creative Commons License 2005.01.27 0 0 27
"A legjobban a "felhasznáóellenség" kezelőfelületét utáltam."

Én nem utáltam, mert ha egyszer megjegyezted az EDIT üzemmódban használható szerkesztõfunkciók betûit, akkor nagyon frappánsan lehetett szerkesztgetni. A Commodore stílus viszont nekem is nagyon tetszett, ezért csináltam egy FSCED nevû programot, ami ugyanolyan teljes képernyõs szerkesztést tett lehetõvé a HT-n is. Errõl még egy kétoldalas cikk is megjelent annak idején a BITLET-ben.

A Galaxy és an Invaders mellett még az Othello is nagy kedvenc volt. A Galaxy rekordom 600.ooo pont körül lehetett, emlékszem, hogy a sárvári gimi géptermében a táblára egy idõben fel volt írva az aktuális rekord :) Nemrég a ht.homeserver.hu-n elõrhetõ emulátorral megint játszottam egyet, és azt vettem észre, hogy egymillió pont után nulláról folytatódik a pontozás, az állandó vezértámadás is megszûnik, és a sok-sok összegyûjtött élet kivételével minden olyan, mint a játék elején.

Nekem is vannak HT-s anyagaim, kazettáim, ígértem is már máshol is, hogy egyszer elõbányászom õket és közzéteszem, de még nem sikerült idõt találnom rá.

CLOAD - embert barátjáról, programot a csillag villogásáról...
Előzmény: v_peti (11)