METYA Creative Commons License 2005.01.27 0 0 483

Igazad van.

 

Amúgy sem értem, miért csak ilyen harmatgyenge szolgáltatásra tellik BUD RT-nek.

A sok maffia miatt már millió újságcikk látott napvilágot, és láthatóan senkit nem érdekel. A nagypofájú taxisok meg csak a városban mernek megállni bárhol órákra - akadályozandó a forgalmat - a reptérre nem mernek menni csak rendelésre.

 

Láthatóan nem érdeke a fejlesztés senkinek, így legalább tovább tudják lenyúlni a mindenféle mellékest.

 

Közlekedés a reptérre:

- BKV Minusz

A busz KöKI-n a rohadt hidegben nem a megállóban áll, hanem 20 méterrel előtte. Bezárt ajtókkal megvárta az indulási időt, majd beállt a megállóba és szinte azonnal indult. A busz automata váltója xar volt, úgy rángatott, hogy az utasok majdnem elestek. Hazafelé vasárnap este a sofőr az orrunk előtt zárta be az ajtót, és ment el az üres busszal. A buszmegállótól max. 5 méterre voltunk, és futottunk. Thanx to BKV. (francér' lakunk Kőbányán, közel a buszhoz...)

- Minibusz

Miután legutóbb 55 percet vártam a reptéren az indulásra, majd ezt követően egy kedélyes városnéző túrán vehettem részt. A díjszabása olyan, hogy ha egynél többen utazunk, akkor már olcsóbb a taxi...

- Maffiataxi

Na erről, meg a fix díjszabásaikról órákat lehet mesélni. Utálom őket, elvből nem használom, és minden ismerősömet lebeszélem.

- Taxirendelés

ez az utolsó maradt mint épkézláb megoldás. Egy külföldi esetében persze ez kiesett.

- Parkolás

Na, a parkolás csak kicsit drágább, mint bárhol Európában.

 

A hihetetlen profi biztonsági ellenörzés tényleg abból áll, hogy 5 ember téblábol, ebből kettő dolgozik. Nyelvtudásuk és stílusuk valahol a pincében.   

Előzmény: IL-96 (472)