Gandas Creative Commons License 2005.01.27 0 0 382

Kedves Rip bátyám!

Kérdésedre válaszolva... Nem voltam még HIV-szűrésen. De a nyáron egy hölgy, aki egy ismert író közeli rokona, és sok pornófilmben szerepelt, javasolta nekem, miután értesült életmódomról. Nála ez persze a szakma része, és rendben is van a dolog, én is megkövetelném. Tavaly "életem nője" volt a másik, aki a vizsgálatot szorgalmazta valami nézeteltérés után. Elég határozottan kijelentette, hogy addig nem bújik velem többet ágyba, amíg nem lesz meg a teszt eredménye, de fogadalmát már két nap múlva megszegte. Akkoriban komolyan készültem elmenni a szűrésre, de a lelkem mélyén valahol nem aggódtam, és most se aggódom. Lehet, hogy csak azért van, mert nem töprengtem sokat rajta. Nos, a helyzet úgy áll, hogy a fiatal lányokkal gyakori a gumizás, az érett hölgyekkel sokkal kevésbé, a spirál stb. miatt. (Egy 41-42 éves hölgy pedig azt állította, hogy már évek óta nem menstruál, mert a férje kilökte az erkélyről, és abban a pillanatban elég nagy sokkhatás érte, amitől nála a dolog egyszer s mindenkorra elállt.) Itt a fórumon már írtam, hogy "kurva" típusú nőket nem szoktam fölszedni. Ez valamelyest csökkentheti a kockázat mértékét. Szerintem nem attól lesz valaki kurva, ha 5-10 perc után mászik a paplanok közé valakivel, azok a nők pedig, akik velem eljöttek, többnyire elég józannak és normálisnak tűntek a maguk módján, legalábbis én nem a szex alapján alakítom ki az "emberileg normális", a "humánus", a "rendes" kategóriákat. Mert nálam fontosabbak pl. ezek meggondolások: rosszindulatú-e vagy nem az, előítéletes-e vagy sem, külön gyűjtögeti-e a szárazelemeket, vagy pedig hanyagul vágja őket a kukába, illetve felmérem a beszélgetésekből, a vonásokból, hogyan viszonyul általában az élethez, a munkához. És az említett hölgyek is nagyon olybá tűntek, mint akik elég érettek már ahhoz, hogy maguk is el tudják dönteni: "ez a fickó, aki ágyba akar engem ráncigálni, veszélyes-e vagy sem, számottevő kockázatot vállalok-e, ha szexelek vele, vagy nem". De olvassa el ezzel kapcsolatban mindenki a ZR nevű hozzászóló agyonhallgatott pár sorát (367. megszólalás).

 

Az csak természetes, hogy a nő személyisége csak hosszú hónapok, évek alatt válik a férfi előtt világossá, de ha valaki 40-50 éves korára csak annyi tapasztalatot tudott felhalmozni, hogy arra van szüksége, hogy internetes fórumokon bárgyú filozófiai bigottságokból nyerjen az érettségére vonatkozóan "halálbiztos" útmutatást, akkor az illetőt őszintén nagyon sajnálom. Szerencsére indult már egy új topic, ahol az érdeklődők oldalszámra definiálgathatják az érett nő fogalmát, lehet a sok unalmas ostobaság közepette kinek-kinek kedvére mazsolázni.

 

Szóval én megbízom az értékítéleteimben, az ítélőképességemben, tehát (hallom már az ordibálást, a tiltakozást) érettnek tartom magam, mint ahogy érettnek tartom azokat a nőket is, 16, 30, 42 és 53 éveseket egyaránt, akikkel józan tapasztalataink és ismereteink birtokában megbíztunk egymásban. Csak ismételni tudom a ZR nevű kitűnő hozzászóló megállapítását: "rengeteg egyedülálló, elvált 40-50 éves nő van, aki van olyan érett, hogy maga is képes élettapasztalata alapján gyors döntést hozni, ha ilyen szituációba kerül, és nem a nagy általános lózungok mentén rendezi az életét, hogy hogyan kellene 'érett' nőként viselkednie..." Summa summarum nem érzem szükségét, hogy ismeretlen és sokszor helyesen írni egyáltalán nem tudó okoskodók álszenteskedéseit (tudom, te csak ignorálod őket, és jól teszed) az érettségre és az éretlenségre vonatkozóan elfogadjam.

 

Azzal pedig, amit az érett nőkről írott, finoman szólva általánosító hablatyra mondasz, messzemenően egyet lehet érteni: "A nő, akár idősebb, akár fiatalabb, szexusa leginkább partnerétől függ. Ugyanaz a nő kortól függetlenül, gyökeresen más szerető lehet más és más ffival."