Gandas Creative Commons License 2005.01.26 0 0 378

"Ne haragudj Gandas, de ha igaz amiket irsz, akkor nem csodálom, hogy annyi nő van egyedül ma ebben az országban. Ha férfi lennék, én sem akarnék együtt élni egy ilyen erkölcsökkel megáldott némberrel. Ha ez a valóság, akkor az inkább szégyenteljes, mint irigyelni való."

 

Szörnyűek ezek a mai 40-es nők! Teljesen egyetértek Veled. Összefexenek fű-fával, ráadásul még a hatos villamosról is úgy lehet őket öt perc alatt berángatni az ágyba. Ezért nem találtam még én se soha magamhoz valót. Szét is nézek a jövő héten..., asszem, az irgalmasnővéreknél.

 

"Mindig felteszem magamnak a  kérdést: 'Vajon még meddig fognak megnézni a  férfiak?' Féltve lesem az idő múlását és minden visszajelzést regisztrálok és dédelgetek..."

 

Így is van, nincs mit ehhez hozzáfűzni: mindent a szemnek, semmit a kéznek. Az igazi úgyis férfi hófehér paripán és nem a piros hetes buszon fog az életedbe berobogni.

 

"...én mégiscsak azt szeretném hinni, hogy mégsem, vagy csak egy szűk réteg az akit igy meg lehet találni, mert komolyan rosszul érzem magam tőle ha belegondolok..."

 

Minden valószínűség szerint így van, bár nem olvastam róla felmérést, csak átélt élményeim vannak. De hogyan is hihetnék a személyesen megélt tapasztalatoknak, szemben a józan filozófiával? Jól is teszed, ha szégyenkezel az érett nők marginális hányada nevében.

Előzmény: Anus (374)