prydanne Creative Commons License 2005.01.24 0 0 179

Nálam idén fiúhiány van, de biztos találsz a fórumon agglegényt.

De leírom hogy szoktuk csinálni. Nem olyan egyszerű, mert amint meghalljátok a fütyülést, a legjobb azonnal a fiúhoz indulni. És legalább 1 napig otthagyni. Két ketrec kell a helyszínen. Utazás után legalább egy órát hagyni kell megnyugodni a kislányt, de ez mókustól függ.

Ezután nem árt "bemutatni" őket egymásnak, vagyis a ketreceket közel tenni, hogy ne ijedjenek meg egymástól. Utána lehet összeengedni őket. Ha összevesznek vagy nem érdeklődnek egymás iránt, akkor szétválasztani. És 1-2 óra múlva lehet ismét próbálkozni, de akkor a másik ketrecben. Ha sikeresnek látszik az akció, akkor se maradjanak együtt túl sokáig. 1-2 óra pihenő után lehet ismét próbálkozni, legjobb ha akkor egy másik fiúval, mert ugyanazt nem mindig fogadja el. És ezt folytatni mindaddig, amíg fütyül.

A sikeres párzásért általában 1 kölyköt lehet kérni. Ha lesznek egyáltalán kicsik, mert ez sose biztos. Ezért azt szoktam javasolni, hogy hagyják ott a lányt 2 hétig, és csak utána vigyék haza, hátha ismét fütyülni kezd.

 

Előzmény: tamariska007 (178)