puzdra Creative Commons License 2005.01.23 0 0 1262
„De vajon miért kellene ezt mindenkinek megfogadni, hogy ez egy magyarságmérce, a magyarok megtagadása, ha nemmel szavazok az állampolgárságukra ??? Ők kérik én nem adom, attól még magyaroknak tekintem őket.
Ráadásul az őket nem érdekelte (nem is vették figyelembe) hogy olyan törvény megalkotását szavaztattuk volna meg, amelynek következményeiről semmilyen fogalmunk nem volt....”

ÍROD fejedelmi együgyűséggel.

- Komám, itt már régen nem arról van szó, hogy te minek tekinted őket. Ők nem tekintenek magyarnak téged!!! Milyen jogon? Mert te beleszülettél a kádári trágyameleg magyarságba, de ők mindennap a bőrükön érezték azt nyolcvan éve. Amikor azt mondják tehát: - a magyarság szellemi központja újra visszakerült december 5.-ével Erdélybe, mint a török hódoltság alatt. – Azt semmiképp ne tekintsd dícséretnek, mert ez csak ahhoz hasonló, mint amikor a francia kormány Londonba költözött a német megszállók elől.

Csakhogy könnyű volt a törökök meg a németek ellen. Irtani kellett őket. De hogyan harcoljunk a kozmopolitizmus idióta bendőmagyarsága ellen? Amelyik az első mondatod kérdését íratja veled?
Előzmény: Törölt nick (794)