GroundZero Creative Commons License 2005.01.21 0 0 413

No, elkészítettem a javasolt változtatásokat. az új tervezet így néz ki:

 

 

Búza tér project

 

A déli körforgalmat feljebb vittem "pár méterrel", a két buszpályaudvar összekerült, tulajdonképpen össze is lehet kötni őket úttesttel, ha szükséges. mindkettő kapott egy kiszolgálóépületet (pirossal). A helyközi állomás busztárolóját kihoztam a felszínre, az állomás alatti szaggatott vonalas terület az.

 

A nyugati oldal alatti két alagutat mexüntettem - így a két villamosalagutacskán kívül nincs se süllyesztett, se emelt megoldás (ez a költségexempontjából lehet jó hír, illetve egy esetleges gyalogos aluljáróhálózat kiépítését teszi később lehetővé, lévén a két pályaudvar-villamosmegálló-piac-templom célponthálózat sztem indokol valami ilyesfélét.). A ki-, illetve bevezető utakat a javaslat szerint  akét körforgalomba vezettem, bár így pölö a templom előtt eljöv, majd mellette visszakanyarodó útnak kisebb értelmét látom :)

 

A villamosvonalat kihoztam a tér mellé, a fő útvonal, illetve a buszlejáró közé. Megállóját a térrel leginkább egy aluljáró köthetné össze sztem.

 

A piac bejáraqtát vagy a déli oldalon, a csarnoknál, vagy a Tér 2-nél, a nyugati oldal alsó részén képzelném el.

 

A Tér 2 északi oldalára valami kis épületsort (üzleteket leginkább) képzelnék el, mintegy térelválasztóként a buszállomás és a tér közé.

 

Gr0