Akkor csak azt tudom mondani,hogy KITARTÁS. Előbb-utóbb nektek is sikerülni fog.
és ha esetleg (mivel pontosan ugyanabban az időben ébred), te egy 10 perccel előbb kelsz fel mint a kutyus és te kelted fel és gyorsan kiviszed/leviszed? jó ez egy kicsit őrült helyzet, hogy Te kelted fel. de például mostanában Zeusz is ellustult és fél hétkor van úgy hogy még alszik. felkeltem és leviszem. mert tudom, ha hagynám fél órával későbbre míg ő felkel, akkor bepisilne.
Elhiszem hogy vacog, 1.30 kg-s kutyus az nagyon kicsi!! Lehet, hogy ha jön a jobb idő, akkor már rászokik az utcai pisilésre.
Volt egy olyan szitu nálunk amikor még kicsi/kisebb volt és akkor még csak egy hete ismerkedett az utcával, udvarral stb. És három órán keresztül (persze nyár volt) lent voltam vele. Semmi pisi. pedig ilyen kicsi korban még sokszor pisilnek. és lent játszottam már három órája vele és jött pár kissrác (lehettek vagy 13-14 évesek) és kiröhögtek hogy én még mindig lent vagyok a kutyival, és várom, hogy pisiljen.. de hiába, mihelyt felértünk (panel 4ik emeletén lakom) rögtön volt pisi:)