szigetlakó01
2005.01.21
|
|
0 0
347
|
Sajnos sokat az itteni merülőhelyekről sem mondanak, azon kívül, hogy szépek.:) A csónakról indított merülés 20-30 Eu között mozog, népesebb társasággal biztos le lehet menni az alsóbb árszintre. Ebben az árban a felszerelés is benne van. A víz most kb. 27 fokos. Nézegettem a búvárokat, voltak rövid és hosszú ruhában is vegyesen. Mahéban is, szinte minden nagyobb szállodának van búvárbázisa, szerintem ki kell valamelyiket próbálni és ha nem jó, akkor odébb állni. Mahé környékén is vannakjó pecázós korallok, azok biztos jó merülőhelyek is egyben, mert néhány pontjuk 30-40 m mély. A cetcápa nagyon klassz, azt jó lenne megcsípnetek. Én kétszer találkoztam vele kb. 20 mérföldre a parttól, fantasztikus látvány. Nem hallottam még róla, szerveznek-e kifejezetten rájuk túrát, mert elég mozgékonyak, nem biztos hogy van állandó hely ahol meg lehet találni őket. Egyszer láttam aludni a fenéken, azt hittem ez az állandó tanyája, többször visszamentem, de sosem jött vissza. Nehéz ügy lesz! Tán biztatásként csak azt tudom mondani, figyelve a búvárokat, mindenki elégedett vigyorral az arcán jön vissza a túráról, biztos jó lehet.:) A partról indított merülésen nem a tanfolyamot értik? Azért kérdem, mert ez nem olyan mint a Maldív, itt a korallok kintebb helyezkednek el. |
Előzmény: tmfi (339)
|
|