borsodi bakker
2005.01.18
|
|
0 0
2448
|
Poprád, Aquacity. Nekem nem igazán tetszett, a következők miatt: 1,2,3 órás jegyeket lehet venni normális áron (100-300SK), ebben választhatsz: gőzszauna + 50 m úszómedence + belső termál medence (1 db) v. gőzszauna + 50 m úszómedence + kinti termál. Ha ettől többet akarsz, akkor egészen 600 SK - ig megy a buli. 3 órára számolva. Vannak még egyéb fitnesz, meg szolár meg egyéb programok. Sajnos a leírásban csak csomagokat kínálnak és nem részletezik a tartalmat. Belül tök jól el lehet tévedni és két ember beszél angolul az egész komplexumban. A gőzszauna jól el van rejtve, az 50 m-es úszómedence lelátó felőli részén. De a csúcs a zuhanyzó: két bejárata van, az egyik a fürdő folyosójára nyílik, ahonnan az elsétáló hölgyek remek panorámát kapnak a mintegy 6 db, egymás melletti, elválasztófal nélküli férfi zuhanyozóról. Szóval van néhány strukturális hiba. Ja, és vigyél fürdőnadrágot, mert a Tescoban nem kapni és a fürdőnél is csak S-ses méretben, frankó laxtexes anyagból. Igen jól állt a 120 kilós haveromon...
Summa: ha csak ülni akarsz a meleg (ja és a belső inkább langymeleg) vízben és néha átmenni a gőzszaunába és megér 2000 Ft-t a 3 óra, akkor rendben van, de én többet vártam. Én a tiszaújvárosi termálfürdőn edzőttem, az fényévekkel van előtte...
Üdv
Bakker
Keddtől kint leszünk. Lesz ott valaki? |
Előzmény: tmbg (2447)
|
|