zsele5 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 177

Na, gondolhattam volna, hogy sikerül kihozni belőled az ilyesfajta vicsorgást.

Tudhatnád, hogy aki elveszíti a higgadságát és szitkozódik, pocskondiázik az egyuttal saját maga bizonyítja adott csörtében a vereségét úgy, hogy még nevetségessé is válik.

Csak ne lehetne ennyire kismerni benneteket, önmagától nem kicsit elszállt humánértelmiség. ;ĐĐ

>>Maradjunk annyiban, hogy rátok a Homo Sapiens névnek csak az első fele érvényes. Sapienti sat.

Te figyu. Nekem jöhetsz itt a latin idézeteiddel, a közbeszédben általánosan használtak kivételével nálam nincs kommunikatív hatásuk. Teljesen mindegy, hogy ezeket vagy valami törzsi szlenget használsz, nem dühít, nem aláz mert nem értem.

Példaként gondolj arra, hogy az angol királynő fogadásán akár egy kacskaringós káromkodást ist is értékelhetnek megtiszteltető alkalomra írott költeménynek, ha a sorok mögött jó az időmérték, az előadó kellő pátosszal fűzi szavait.

A sűrűn alkalmazott latin és egyéb magvas idézetek egy-egy helyzetképre egyébként sem jelentenek mást mint, hogy a használó számára nem áll rendelkezésre saját képzelőerő, vagy saját képzelt magas szellemiségét ezekkel kívánja aládúcolni.

Az ilyesfajta idézetekkel nem árt vigyázni, ha emlékeznél arra, hogy a napokban már helyreigazítottak a helyes írásmód ill./vagy betürend tekintetében, amikor is hasonló eszközzel akartál felsőbbrendű tudásodról bizonyítékot adni.

Előzmény: beezer (175)