szolopres Creative Commons License 2005.01.13 0 0 16

Szervusz, nagyon szí vesen adok vesszőt - a probléma az, hogy jelenleg a fene tudja megmondani, hogy a kis földszintes tőkék, közül, amelyek közül a legerőtlenebeket ki is vágtam, melyik az othello. Uhogy - remélem, nem érzed átverésnek - asszem legközelebb jövő ősszel, szüret után megjelölve tudok adni, hogy teljesen biztosan azt kapd, amit akarsz! (fokozatosan rekonstruálok egy pici ültetvényt, a régieket annyiban vágom, amennyiebn útban vannak, ngyon leghyengültek) uhogy a tavaszi ültetés - legalábbis tőlem - sajnos nem megy.

Tekintve, hogy sima vesszőt telepíteni mindig kockázatos, és emlékeim szerint az othello gyökeresedése nem a lejobb, ezért azt ajánlom, hogy vermeld a vesszőket - ez nem egyszerű, de megoldható és egy év múlva tavasszal próbálkozz az ültetéssel. Nálam sokkal okosabbak írtak erről sokat, olvass utána, megéri!

Azt hiszem, othellot már nem lehet kapni kertészeti árudában - elvben már évtizedek óta tilos telepíteni, de nem lehet kizárni, hogy valahol foglalkoznak vele

 

Előzmény: vacakX (15)