Jo Tunder Creative Commons License 2005.01.12 0 0 62
http://www.telegraph.co.uk/opinion/main.jhtml?xml=/opinion/2005/01/02/do0206.xml

ez a durva, kedves Makulata

Kevin Myers: Bár belerúgtam volna Susan Sontagba. (Daily Telegraph)
Hasonló szellemű nekrológot írt anno a Volokalamszkaja Gazeta Adolf Hitler halála alkalmából, bár ők azért megjegyezték, hogy az elhunyt egészen jó túrós galuskát tudott csinálni. Myersnek nincs egyetlen jó szava sem Sontagról.

P.S TGM engem is megemlített az írásában, én vagyok az aki nem hallott még Victor Serge-ről. Tudom, páran azt hiszik, hogy egy új delhi pincér bizonyos Vijaykumar Sastri sem hallott Victor Serge-ről, de ez egy félreértés, Vijaykumar Sastri Victor Sorge--ról a szovjet kémről nem hallott. Utánanéztem Victor Sergenek és ezzel hivatalosan is feloszlattam az "Ignorant Bastards Who Never Ever Heard About Victor Serge" klubot.

A pasi tagja volt egy Bonnot Gang nevű anarchista performance társulatnak, de a többi tagot lefejezték. Nem vicc, fegyveres rablásért és gyilkosságért, Párizsban guillotine alá küldték a három társát, ő egy idő után a Szovjetúnióba szökött, ahol találkozott Emma Goldmannal, akit meg Amerikából deportáltak a a Szovjetúnióba, aztán mindkettőjüket ki akarták végezni a szovjetek, de aztán visszadeportálták őket. Később Mexikóba menekült, ahol a szovjet titkosszolgálat meg akarta öletni, de aztán egy taxiban meghalt. A fia viszont híres falfestő lett Mexikóban, ez a honlapja http://www.vlady.org/
Előzmény: Makulata (57)