Vad Mihály Creative Commons License 2005.01.12 0 0 69

 

ANTONIUS – értékelem az írásodat, minőséginek tartom, ezért reagálok is rá.

 

Ha csak picit figyelmesebben olvastad volna a dolgaimat, rájöttél volna, hogy csak az engem csesztető emberek kételkedésére válaszoltam. Kérlek, olvasd újra a 67 –est, nem én kezdtem, hidd el.

 

Ha Cleopatra rajongó vagy, akkor megkövetlek, csak a számra jött a neve – és itt az sem számit, hogy annak idején az uralkodók nemigen tudtak sem írni- sem olvasni, nem az ő dolguk volt.

 

Egyébként – a felvetésedre -  én egy szerencsés flótás vagyok abból a szempontból, hogy életemben nem volt még olyan nő, akit pénzelnem kellett volna. Az nem igaz, hogy nem adtam volna soha...de ez egyszer sem volt „sine qua non” kondíció.

 

De tényleg olvasd el a 67-est, inkább panaszkodom, mint dicsekszem – átolvastam én is. Sokkal vidámabb voltam az egyetemen, vagy amikor én voltam az egyedüli kakas a kis szemétdombomon. Igaz, akkor nem voltam elnök...csak vidámabb. De ismétlem: én itt ,MAGÁN-EMBER” vagyok. 

 

Azt nem tagadom, hogy a státuszom ne vonzott volna hölgyeket némelykor – de azok mind minőségiek voltak.

 

És kérlek, ezt a labdát ne üsd le. Vagyis nem kell elítélni egy hölgyet, aki azért vonzódik egy pasihoz, mert nem csak árnyékot vet a földre, hanem csinál is valamit. Ezt még gyerekként tanultam meg – és el sem hiszed milyen könyvből. A Káma-Szutrából. Annak a fele arról szól, hogy egy pasi kell azért mocorogjon valamit az életbe...a másik fele meg a közösülési technikákról.

 

Hát én elolvastam az első felét is. Nagyon szeretném, ha hölgyek is reagálnának a beszélgetésünkre...és még egyszer: értékelem a hozzászólásodat.

 

Előzmény: Antonius_ (68)