Balee24
2005.01.11
|
|
0 0
280
|
Hát lehet a hütéssel probalkozni de a kék halál windowsnál a hardwerhibát jelenti.
Milyen windows? Remélem nem 98 vagy Millenium mert az egy nagy rakás..... Xp-t érdemes felrakni. Még a 2000-től is jobb az Xp. Sztem. Igazából lahat még hibája "talán" Biosd beállitás,. Próbáld a defaultra berakni Biosba. Igaz lasbb lesz de ha megjavul akor it érdemes lesz kiserletezni h melyiket nemszabad bekapcsolni.
Akkor lehet még Xp hiba is. Pl haveromnak már majd egy éve fentvolt az XP. teli volt virussal, meg szeméttel a gép és mikor ujraraktuk a rendszert 1000 szer gyorsabb volt. Szoval ha szar a rendszered, vagy neadj Isten alőtte Nvidia kártyád volt a gépben és nem Driver Cleanerezted le miután kivetted a gépből akkor szinte 100% hogy az a baj. Ha a GPU Recover tilt le akkor nagy valószinusdeggel a VID KARI hutesselé van gond. Lásd előző cikk:) esetleg sazr driver van leszedve hozzá. Nekem a Gecube 9600 XTG s karim eddig mindegyikkel tökéletesen hiba nélkül ment, kivéve a régebbi DNA-kat. Most a 4.12 Catalystra epülő Omega Drivert használom. eddig ezzel a leggyorsabb. és stabil.
legvégső esertben a kártyás Selejtes. Halottam már olyat h a srácnak Asus alaplapja volt és az Asus Monitorvezerlojevel akadt. Már nemtom melyik volt a hibás, de az Asus is ugyanolyan mint a többi. Csak a nevét kell megfizetni. Bár az alaplapom nekem is Asus és eddig lekopogom tökély:Duh csak ennyit füztem volna hozzá.
Sok sikert |
Előzmény: hajzol (279)
|
|