WOLFI Creative Commons License 2005.01.10 0 0 41

Sziasztok!

 

Végigolvastam a topicot, és a problámákkal, melyeket felsoroltok 90%-ban egyet is értek. Azért 90%-ban, mert azért van jó dolog is ebben a TESCO-ban, de minimális és elhanyagolható.

 

Én személy szerint egy videókazettát akartam venni a videókamreámba. Odamentem a pulthoz (ahol a TV-k vannak) megnéztem a kirakatot meg is találtam, amit kerestem. De eladó sehol. Egyszercsak nagy sebességgel feltűnik egy piros pólós eladó. Szólok hozzá, de mint aki semmit sem hall a nagy sietségben továbbsuhan. 5 perc múlva mégegy közeledik. Ezt már sikerült leintenem, mire azt a választ kaptam, hogy szól egy illetékesnek. 10 perc múlva még mindig semmi. Jön a 3. pirospólós egyén, aki színtán leszólítás és problémaközlés után a telefonján hív valakit, aki az ügyben érdekelt.

Újabb 10 perc várakozás után még sehol senki. Ezek után sz...am az egészbe és eljöttem. Kint az Elektropontban 2 perc alatt megvolt a kazetta kb 65 %-al olcsóbban.

 

Az egeres kép pedig nem vicc, ugyanis a sógórnőm ebéd közben a TESCO-ban vásárolt kaszinótojásban talált egy fél egeret. Persze addigra az étel már a tányérjában volt, mire a kis cincogi kibukott a tojásfehérjéből. Fel is merült akérdés ki kaphatta a másofdik felét.

 

Szóval kevés dolog van, amiért megéri odamenni.

 

Wolfi