Tahitian Noni Creative Commons License 2005.01.10 0 0 350

Ezek szerint jól gondoltam, hogy nem ismered. Csak hallomásból leszűrt taspasztalatok, elbeszélések alapján alkottál véleményt.

Valószínű nem vagy rászorúlva, hogy kipróbáld. Pedig nagyon sok embernek tud megélhetési formát biztosítani. Nem beszélve, hogy elkezdhető másodállásban és nem kell rögtön feladni a meglévőt, ha van. Nem kell külön szakképesítés hozzá. Igaz, hogy tanulni azt kell. Sőt kötelező. Ha nem fordítasz rá időt akkor nem fogsz keresni. Véleményem szerint a legigazságosabb rendszer. Nem a főnökömtől függ, hogy én mennyit keresek. Ráadásul működő rendszer, és jólműködső rendszer.

Nem úgy működik, ahogy abből a cikkből amire felhívtad a figyelmemet, ismerszik. Talán kicsit közelebb kellene a témához kerülnöd, hogy lásd a realitását, hogy a véleményed reális lehessen. Egy ilyen sokrétű ember kár, hogy csak megalapozatlan dolgok alapján mond véleményt.

A Noni Juice-ról. Maga a Noni leve magában undorító, büdös és borzasztó ízű. Csak az adalékát képező 11%-ban benne lévő egyéb gyümölcsök leve teszi ihatóvá és némely ember számára finommá.

A belépés általában nem nagy összeg. Éppen azért, hogy szinte mindenki el tudja kezdeni. Bukni szerintem nem lehet rajta. Mármint azokon nem lehet amiket én közelről ismerek. Akkor mi a baj vele?

MLM-ben rossz terméket nel lehet forgalmazni, mert megbukik. Ki az a marha aki egy vacakot megvesz mégesgyszer, vagy főleg sokszor? Tudod, mennyi lenne az ára a TNJ-nak ha nem MLM-ben forgalmaznák? Jóval több!

Tehát: olcsóbb termék, kitűnő termék,  könnyen elsajátítható munka- és pénzkereseti-lehetőség, amibe nem kell tőkét vinned. Nincs főnököd, csak sponzorod akit, ha te akarsz, akkor használhatsz. Az igazi MLM nem házalásról szól. Nem is agymosásról. Persze mindenkinek más az igazi, mint a szerelemben.