Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Keresem olyan Bechterewben /SPA/ szenvedő társaimat, akik megosztanák tapasztalatukat a betegséggel , a kezelések hatékonyságával , a gyógyszerek hatásaival kapcsolatban.

Továbbá szívesen látnék minden a témához kapcsolódó hozzászólást, legyen az orvosi, családtag vagy a betegségben érintett.

Magamról annyit: 21-éves koromban kezdődött nálam a betegség megnyilvánulásainak első jelei jelentkezni. Ez 91'- ben volt. Fiatal voltam és bohó, nem igazán törödtem a betegséggel. Sajnos eljutottam 98'-99'-re oda, hogy már csak fájdalomcsillapítókkal tudtam mozogni. Mára rendszeres gyógyszerszedőként + a gyógyszer gyomorroncsoló hatását kiküszöbölendő további gyógyszerek szedőjeként igen erős fájdalmak közt élek. Mivel a verkli megy tovább nekem sem igazán van időm törődni a betegséggel!
Munka, család, építkezés.
Egyszer tudtam eljutni kórházba 3-éve, ami nagyon jót tett. Egészen mostanáig aránylag jól éreztem magam, de mostanába fokozódtak a panaszaim.
Szetencsére úszni rendszeresen járok, ez valamit enyhít a panaszaimon.

Mivel az orvosok az úszás és a gyógytornán kívül nem igazán tudnak semmit mondani, szeretném mások tapasztalatait megtudni, hátha vannak egyéni gyógymódok amik csökkenthetik az én, vagy mások panaszát .

Köszönettel, és üdvözlettel:

mackóbácsi