Nálunk már ez műkszik. Az úgy van, hogy bemégy a bankba (én még úgy emlékezem, hogy csak a saját bankod jó ugyebár), ott odaadod a bankkártyádat, ha van rajta pénz, ha nincs, akkor először tetetsz a számládra, ugyanis innen utalják át egy közös gyűjtőszámlára. Ahhoz, hogy azonosítani tudják, hogy az a te pénzed, kell a neptun-kódod is, amit a bankos kisasszonyok rendszerint félreértenek, de valljuk meg, nincs is értelmük azoknak a kódoknak, könnyen félreérthetők. Így tehát, érdemesebb cetlire felírni, és odaadni nekik.
Ez lb 3 nap múlva ott lesz a számlán (mármint a pénz), belépsz a renszerbe, és a pézügyek - iv-díj fizetés (iv= ismételt vizsga), ott az aktuális tárgyra kattintva levonja a számládról az uv-díjat, persze ezt még jóvá kell hagyni. Mindezen műveletek után ki lehet ötleni, mikor menj el uv-zni, mert csak ekkor engedi a rendszer, hogy újra jelentkezz vizsgára.
Szóval, elég bonyi. Én anno felraktam 2000-et, de lassan mennem kell még felrakni pízt, mert már csak 200 maradt belőle.
Nekem már csak 3 vizsgám van hátra! Mostanra hagytam azokat, amik érdekelnek is, a talajtant, meg a vadászatot, vadgazzdálkodást. A harmadik meg egy ismétlés :-p növénykórtanból. A hátam közepére kívánom! Sok nyavajás kórkép, meg fejlődésmenet, meg tünet, meg blablabla!
Ebből puska lesz, már látom!
Viszont túl vagyok a legfélelmetesebb makroökonómián!!!! Ez boldogít!!
Bocs, hogy hosszú voltam!
Av