Andreas Creative Commons License 2005.01.07 0 0 137
Olvastam, csak nem nagyon értettem a problémát. Függőlegesen nem férsz el vagy vizszintesen a timeline-on? Ha függőlegesen, vagyis kevés a három sáv, akkor adj hozzá annyit amennyit akarsz (Insert/Video track), vagy simán az üres részre húzz át egy videót a Media Pool-ból.
Ezután görgetősávot értelemszerüen használhatod a jobb szélen.
Ha viszont úgy érted hogy egyszerre csak három sávot látsz és így nem tudod áttekinteni a munkát, akkor minimalizáld a sávokat az 'Ö' betű megnyomásával. Vagy kapcsold le az alsó sávokat a SHIFT+Ö-vel. Ugyanígy ALT+Ö az oldalsó, track fejléceket kapcsolja le, a CTRL+ALT+Ö pedig az egész képernyőt kitölti a sávokkal.

Ha úgy érted hogy vizszintesen nem látod a munkát, akkor nagyíts rá a felfelé/lefelényíl megnyomásával. Az ALT+felfelényíl csak addig nagyít amig egy képkocka megfelel egy frame-nek.

A magnód vonali (NEM ERŐSÍTETT, mert különben füst lesz) kimenetét meg simán kösd össze egy sztereó RCA-3,5-es jack kábellel a hangkártyád line-in bemenetével (általában kék színnel jelölik) és a Vegas-ban egy hangsávon nyomd meg a piros kört (Arm for Record), majd a sávok alatt RECORD gomb.
Előzmény: guaaa29 (135)